ushke 9 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li neko ima RIEJU PASEO????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Mart 1, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan koji kvar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ga ne palim npr 2 ili 3 dana posle nece da upali pa moram ceo karburator da razvaljujem pa jos onaj filter za gorivo i sve to lepo da ocistim, a meni jos akumulator prazan pa moram da prespajam na kola i tako jedva upali...pa se pitam mozda neko zna sta mu je??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5964 Napisano Mart 2, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti eliktrični saug? Ako on ne radi teško ćeš ga upaliti po ovom vremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Mart 2, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Arakis kaze, u pitanju je el. sauh. Nije skupo, zameni se i ima da pali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Mart 2, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Zatvori rukom ulaz vazduha na airboxu i pali ga. kad sastavi skloni ruku, sacekaj malo da se zagreje i teraj a zameni el saugh. Ako ne mozes da nadjes javi mi se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Da li neko zna gde da kupim diznu za skuter?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Mart 2, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Koji je karburator u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Karburator je ja mislim Dexni japan tako pise, a trenutno mi treba dizna (sada:72) jer imam sportski filter i planiram da uzmem airsal kit 80ccm a i svecica mi treba! Pa ako neko ima neka javi pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki030 0 Napisano Maj 6, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ja planiram da kupim neki skuter i nasao sam jedan skuter po imeni Rieju Paseo pa me zanima ako moze neko da mi kaze da li je taj motor dobar i da li je kineske proizvodnje i ako moze neki savet hvala unapred!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam taj skuter, ako zelis manju potrosnju uzmi ga. Skuter je veoma zahvalan za gradsku voznju, pa i na putu, doduse ide 60-65 ali nista ti vise i ne treba. Potrosnja 2l na 100km sipas i zaboravis.. A ako zelis da karabudzis nesto oko njega i to, zaobidji ga i uzmi 2t, neki malaguti f12 prodaju se za male pare Pitaj sve sto te zanima u vezi skutera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...