vudu 6 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak 31.05.2007. udes imao moj prijatelj Malisa.Dosao covek da od njega kupi Hondu CB 750f(Boldor).Kada su sve dogovorili,zajedno krenuli oko 200m. da ostave motor i na raskrsnici riba(kao po pravilu)"zavela" Yugo bez zmigavca.Srecom osim sto su se odrsli do daske,nisu imali tezih povreda.Motor izlupan do bola! Juce po povratku iz Ivanjice cujem da je momak iz Sapca(verovatno bio u Ivanjici) imao gotovo identican susret sa Yugom na jednoj od valjevskih raskrsnica.Ako neko zna nesto vise molim da nas obavesti!!! Mislim da je krajnji rok da se nesto preduzme protiv kretena koji misle da su zmigavci i retrovizor samo estetski detalji na automobilu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 4, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je krajnji rok da se nesto preduzme protiv kretena koji misle da su zmigavci i retrovizor samo estetski detalji na automobilu!!! Tako je! Ali, nažalost, to se preduzima kućnim vaspitanjem i edukacijom u auto školi, a to povlači komplikaciju koja u rečenici ima državu i zakon, a o tome nećemo... Neko će se opet javiti sa čuvenom ''neprilagodjena brzina''... ne bih se u potpunosti složio, al' ko mene pita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 4, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan u Valjevu je juche pao nas drugar Kodic sa CBR1000 rr ,izleteo Yugo mozda isti > , sjebo je motor ali njemu nije na svu srecu nista imao je komplet opremu preleteo je preko jugica jbga na svu srecu sve je ok , motor ce se srediti pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je krajnji rok da se nesto preduzme protiv kretena koji misle da su zmigavci i retrovizor samo estetski detalji na automobilu!!! Tako je! Ali, nažalost, to se preduzima kućnim vaspitanjem i edukacijom u auto školi, a to povlači komplikaciju koja u rečenici ima državu i zakon, a o tome nećemo... Neko će se opet javiti sa čuvenom ''neprilagodjena brzina''... ne bih se u potpunosti složio, al' ko mene pita... Da predupredimo pricu o neprilagodjenoj brzini.Malisa saltao iz I u II,znaci 30-40 km/h! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan u Valjevu je juche pao nas drugar Kodic sa CBR1000 rr ,izleteo Yugo mozda isti > , sjebo je motor ali njemu nije na svu srecu nista imao je komplet opremu preleteo je preko jugica jbga na svu srecu sve je ok , motor ce se srediti pozz Hvala Bogu za Kodica!!!Kako si vec rekao,motor ce se srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreca da je samo motor strado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...