zuki 1 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 13 postova Motocikl: Suzuki RF600r Prijavi odgovor kao problematičan Imam SUZUKI RF600r i kada ga palim ovih dana na hladno nikako nece da upli vec zasljaka svecite tj.namokri ih i poneka upali na 2 klipa a 2 nikao ne rade. Onda stavim druge svecice i opet isto samo sto tad rade druga 2 klipa i opet do ludila dok ga ne upalim na sva 4 klipa. Onda mora da radi jedno 10 minuta u mesto da bi poceo da prima gas normalno bez gusenja. I naravno narednih 5-6 sata pali normalno. kada prenoci opet ista prica... Sta da radim sa karburatorima... Da li je neko imao slican problem... Pomagajte ljudi imam vakumetre samo ne znam sta da radim da ga vakumiram ili sta drugo. Kako da mu doteram smesu... koliko krugova koji karburator....POLUDEO SAM!!!! POMOC!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 26, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Ab jedan, sapastvujemo sa tvojim problemom ali: ovaj post ću prebaciti u Garažu a ti se u nastavku lepo predstavi pa da mičem kvar tamo gde mu je mesto. Ab dva, shvatam da se brineš za starije koji slabije vide ali su normalna slova po veličini i rezu (bold, ne bold) sasvim dovoljna da nam se obratiš. pozdrav od zlog urednika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uspanicio se covek... A kada promenis mesta svecicama, od ta dva koja upale premestis na ona dva koja nisu sta se desi tada, jesi li probao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuki 1 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 13 postova Motocikl: Suzuki RF600r Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam, neki put uspem da upalim jedan od tih 2 koji ne rade neki put nijedan opet isto dok ne uradim to jedno 5-6 puta tj. skidam svecice menjam i onda nekako upali na sva 4...Prebacio sam temu u garazu a ovde sam postavio jer sam prvi put na forumu pa dok ne ukapiram kako treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa rek'o bi ti da prvo proveris te svecice ako je vec kao sto kazes, probaj sa novim svecicama za pocetak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja opet ovde, izvinjavam se, vidim da je tema premestena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuki 1 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 13 postova Motocikl: Suzuki RF600r Prijavi odgovor kao problematičan Stavljene i nove opet isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...