Forum arhiva 17697 Napisano Februar 23, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju MZ ETZ 250 u odlicnom stanju,bez Top Case-te.Motor na NS tablama. Sve informacije na tel: 064/32 88 057 Ana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Februar 23, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Jel to dupli disk ili sam se istripovao,koliko para za ovo cedo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 23, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim, ima dva diska, ali samo jedna kociona klesta . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Februar 23, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to dupli disk ili sam se istripovao,koliko para za ovo cedo? Lijevi disk je "rezervni".... Cijena motora je 350E,a sve ostalo na dati broj telefona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1296 Napisano Februar 23, 2011 MZ Rider, 4149 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da dodam motor je odlican ! vidjen prosle godine na MZ skupu u Kisacu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ana* 6 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kisač Motocikl: Kawasaki gpz 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vlasnica ovog MZ-a i prodajem ga hitno iz razloga sto mi se ukazala prilika da kupim veci motor kojeg vec dugo zelim.Da imam vecih finansijskih mogucnosti za kupovinu tog drugog motora, ovog MZ-a sigurno ne bi prodavala.Sluzio me besprekorno zadnje dve sezone koliko je kod mene.Nazalost,tako je-kako je.To je valda nepisano pravilo,da uvek moramo da se odreknemo nekih dragih stvari zarad nekih drugih stvari koje ce nas takodje uciniti srecnim... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...