Janjke 42 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov govori prodajem kawasakia er6n-a ali sudeci po slikama mnogo lepseg nego standardnog.. Godiste je 2006 ,registrovan je do polovine juna, ima nove gume Cena i ostalo na pp ili na 063340470 Mogu zamene naravno ali recimo motor da bude u vrednosti 1500e manje vise i ostalo naravno doplata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je casa ali bukvalno! Jako jako lep. Treba ga videti uzivo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ide mi voda na usta kad ovo vidim, pusti mi pp da znam za koju cifru da se nerviram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan kako je dobar sta si mu to radio sa prednjim svetlom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan kako je dobar sta si mu to radio sa prednjim svetlom? svasta sam mu radio ... Pravio komplet masku i ugradio far drugi itd itd..ima tema bas za to u sam svoj majstor ..da ne kvarim oglas ali hvala na komentaru ..nije lose da se ulepsa oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je casa ali bukvalno! Jako jako lep. Treba ga videti uzivo! Hvala Gorane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda. Nego, šta je "kasa"? (casa) Elem, zašto je cena misterija u oglasu, sme samo na PP? Slika, propratni tekst i cena, uz br.tel. su osnovne stavke... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je misterija na ovom forumu - ali nije za siroke narodne mase koji odu na jedan popularan sajt za prodaju automobila i motora i lepo, uz gledanje prilozenih slika, procitaju cenu... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno stidljivi prodavci? Malecki off. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi cenu ako nije otisao.Lepo izgleda . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kastro 5 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Aprilia Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan ko bombona ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat motor... moze da se brise.. Eto taman da se vi (koji ste se mnogo nasekirali jer nema cenu i mnogo vam to smeta) ne sekirate vise i da vam vise ne smeta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da me pogresno svatis ali svaki motor ili stvar koja se prodaje ima svoju cenu koja je istaknuta jer tako je logicno ,,ili ti mislis da nije tako,, motor ti je lep ali si ti ne svatljiv cemu krijes cenu ako je motor tvoj kao sto jeste cemu onda tajanstvenost mozes staviti i sto hiljada evra jer je to tvoje vlasnistvo .. ovako se poigravas sa ljudima na forumu igras se zmurke preko pp. ne svatam 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 27, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Bio 3.950 na moto berzi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...