dejan24 322 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kupuje se Honda Transalp ili Afrika a raspolažem budžetom od 1500 eura a ako se propnem i celih 100 do 200 preko ali to samo ako, šta da se radi kriza svuda pa i kod mene. Pa ako neko reši da proda ja sam tu da kupim svoj prvi motor može i na ime. Pozdrav svim bajkerima sa željom za lepše vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze,imam ja transalpa 87 god,aliiii.pazi sad,sa prepravljenom maskom,znaci nema glupi kockalone,masina pregledana,glave uradjene,bolcne klipova zamenjene,ja sam sve radio inace nije neki amater,znaci ofarbano sve kako treba,imas slike nje ovde na forumu u "garazi",nije jos uradjena komplet ostale samo plastike da se urade,sad je siva bice zlatna ili sivo crna nemogu se odluciti,extra lepa ce biti,lanac,lancanici,gume,kocnice sve novo,sic presvucen 30 evra sam dao za sic,i reg. je do maja cini mi se,eto,odluci,vidi,bice gotova za oko mesec dana,sretno sa kupovinom,pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali sačekaću još malo možda uleti još neka prilika, valjda ću kupiti motor dok se otopi ovaj sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2826 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan TA 1995. 1800 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan meni ta TA 95' zvuci primaljivo, gde moze da se pogleda, moze za pocetak neka slicica? neka vise rec o njoj jel moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da jer ima neka slicka,posalji mi na e-mail: dejan24@open.telekom.rs ili izbaci negde da se vidi, zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 20, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jeste primamljivo,dobro god. i cena,e sad sve zavisi kakva je,slike najbolje za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ali slike nigde nema kao ni drugih ponuda, izgleda da niko ne zeli da prodaje TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Februar 21, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Razmislja se o prodaji, ali mozda cena nekome niska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kriza danas ni jedna cena nije niska ali cekam da lepo potrosim ovo "malo" parica sto se skupilo. Hajde dolazi nova sezona sigurno vecina razmislja o prodaji svojih drugara TA i da za te pare kupi nesto mladje ili jace, pa ponudite lepo vreme tek dolazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Drug ima TA iz 99' ! dobar , ali trzi 2500 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje ali nerasplazem tolikim novcem a jer ima bar neka slika da se vidi sta propustam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Probacu da odem do njega (da uslikam) , pa ako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala a i sta bi radio kuci ovako bar odes na po jednu grejanu ili na pivce taman da hvatas zalet za vecerasnju tekmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna tacan br. telefona ovog prodavca, zvao sam ga vise puta i nista odnosno kazemi da je nepostojeci broj evo i njegovog linka - http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=85217&trazi=1&ur=1&model=62&tip=transalp&m=Honda-Transalp. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Za 1500E ces ovde na BJB da kupis mozda samo prednji tocak od Afrike ili regler za istu.... Daj ti odglas da kupujes enduro za 1500 pa gledaj ponude, inace ce ti nude samo krseve, pa cak ni krseve jer ovde se gaji kult da je Afrika najbolji motocikl na svetu pa se za isti star 20 godina traze vece pare nego za TDM iz ovog veka.... Ja odem na moto susret i vidim neku Afriku i stojim sa prijateljem i kazem aj da vidimo za sta ovi Afrikanci traze tolike pare??????? I gledamo mi Afriku staru 20 godina i prilazi ponosni vlasnik sa pricom kako je sve na njoj sredjeno i perfektno, kaze cena 3700E Kazem ja njemu burazeru ako je ova guma Michelin T66 namazana glicerinom na njemu perfekcija onda blago tebi a i tom nesrecniku koji ti da tolike pare za istu?????? Da ti pojasnim T66 se ne proizvodi vec 10 godina.............usput je covek od dodatne opreme imao drzac za mobilni?????? Oprema su po meni 3 kofera i to Givi a ne drzac za mobilni......... E sad ce Afrikanci da se jave i da kazu kako nije u redu da se pljuje taj cuveni kultni motocikl, ali ovo je jace od mene i moram da kazem......... Sory Afrikaci ali situacija je takva:)))))))))))) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 22, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan I ti vozis Yamahu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 23, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Za 1500E ces ovde na BJB da kupis mozda samo prednji tocak od Afrike ili regler za istu.... Daj ti odglas da kupujes enduro za 1500 pa gledaj ponude, inace ce ti nude samo krseve, pa cak ni krseve jer ovde se gaji kult da je Afrika najbolji motocikl na svetu pa se za isti star 20 godina traze vece pare nego za TDM iz ovog veka.... Ja odem na moto susret i vidim neku Afriku i stojim sa prijateljem i kazem aj da vidimo za sta ovi Afrikanci traze tolike pare??????? I gledamo mi Afriku staru 20 godina i prilazi ponosni vlasnik sa pricom kako je sve na njoj sredjeno i perfektno, kaze cena 3700E Kazem ja njemu burazeru ako je ova guma Michelin T66 namazana glicerinom na njemu perfekcija onda blago tebi a i tom nesrecniku koji ti da tolike pare za istu?????? Da ti pojasnim T66 se ne proizvodi vec 10 godina.............usput je covek od dodatne opreme imao drzac za mobilni?????? Oprema su po meni 3 kofera i to Givi a ne drzac za mobilni......... E sad ce Afrikanci da se jave i da kazu kako nije u redu da se pljuje taj cuveni kultni motocikl, ali ovo je jace od mene i moram da kazem......... Sory Afrikaci ali situacija je takva:)))))))))))) Nisam ``Afrikanac`` a ni enduro ne vozim vec R, al izgleda da je Afrika dobar motor cim je na glasu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vi, mrzitelji Afrka, pogledajte koliko osta košta na zapadu?? Jeftinije su Afrike u Srbiji nego npr u Švajcarskoj!!!!!! A zašto drže cenu, prosudite sami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za 1500E ces ovde na BJB da kupis mozda samo prednji tocak od Afrike ili regler za istu.... Daj ti odglas da kupujes enduro za 1500 pa gledaj ponude, inace ce ti nude samo krseve, pa cak ni krseve jer ovde se gaji kult da je Afrika najbolji motocikl na svetu pa se za isti star 20 godina traze vece pare nego za TDM iz ovog veka.... Ja odem na moto susret i vidim neku Afriku i stojim sa prijateljem i kazem aj da vidimo za sta ovi Afrikanci traze tolike pare??????? I gledamo mi Afriku staru 20 godina i prilazi ponosni vlasnik sa pricom kako je sve na njoj sredjeno i perfektno, kaze cena 3700E Kazem ja njemu burazeru ako je ova guma Michelin T66 namazana glicerinom na njemu perfekcija onda blago tebi a i tom nesrecniku koji ti da tolike pare za istu?????? Da ti pojasnim T66 se ne proizvodi vec 10 godina.............usput je covek od dodatne opreme imao drzac za mobilni?????? Oprema su po meni 3 kofera i to Givi a ne drzac za mobilni......... E sad ce Afrikanci da se jave i da kazu kako nije u redu da se pljuje taj cuveni kultni motocikl, ali ovo je jace od mene i moram da kazem......... Sory Afrikaci ali situacija je takva:)))))))))))) Covek hoce da kupi jedan od ova dva motora, a ti dolazis i pocinjes da pametujes sa vec sazvakanom pricom 1000 puta. Drz se tvog sokocala i vozi brale! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je to rekao da Africa ne može da se nađe za 1500eur? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Februar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može...ali teško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan dzigi,ne sviraj!! ne osporavam afriku alu je za mene velika,moj prvenac je bio transalp! naravno reci hvala a veruj da vredi svaku paru i odnet ce te svugde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pa zasto svadja i prepucavanja pa ja sam mislo da su bajkerske zajednice najace kao i bajkeri i za pomoc svakom a to koja je vrsta motora bolja to su samo nijanse jer svi trosimo isto-pare na njega neko vise neko manje. E sada sam ja u ovom slucaju u takoreci nevolji jer trazim motor za neku kintu a vi mi pomognite ako mozete i znate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pa zasto svadja i prepucavanja pa ja sam mislo da su bajkerske zajednice najace kao i bajkeri i za pomoc svakom a to koja je vrsta motora bolja to su samo nijanse jer svi trosimo isto-pare na njega neko vise neko manje. E sada sam ja u ovom slucaju u takoreci nevolji jer trazim motor za neku kintu a vi mi pomognite ako mozete i znate. MA NEEEE , mojaru prvo da se isvadjaju jedno 2 strane, pa ce onda da se pojavi neko nesto da te posavetuje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...