mohikanac 1209 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pa za tako nesto sam ti i pricao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Moracu i ja da napravim neki Do sada sa uspevao nekako da ga podbocim, ali na ovom sada motoru ne mogu da ubacim u brzinu dok je spusten nogar pa mi je komplikovano , tkd ce mi trebati ovako nesto Samo jos da ukapiram kako se vari , jer se jos nisam bavio time Ovaj crveni mi se najvise svidja , verovatno cu taj pokusati da napravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da okacim svoj rucni rad. Nekima je poznat jer sam radio po porudzbini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da okacim svoj rucni rad. Nekima je poznat jer sam radio po porudzbini. Ovi tockici su zanimljivi , izgledaju cvrsce od ostalih , a verovatno i jesu Kako si to odradio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan rekao bih da je umesto tockica stavljen lezaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan I meni je liclo, ali ne vidi se bas na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ubacio sam lezaje u kutiju cinimi se da su 6203 ili 6202 tako neki. A ubacio sam tako sto sam malo odsekao cosak kutijaste cevi i stavio ga unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja se danas malo zaigrao, pa sam si odlučio napraviti i prednji štender ... ovaj puta sam išao sa nešto tanjim cijevima i mogu reći da je cijev od cola (33 mm vanjski) idealna veličina ... ni predebel ni pretanak... a razlika u težini je i više nego očita... :takoje: pa da krenemo ... prvo meterijal, kao i obično .. :lol: UPS ... SORRY ... krive slike... :lol: :lol: znači .. materijal .. Pa polako radovi.. i to je to ... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi biti majstor-kad imaš didu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan istina... imam i didu i tatu ... :jee: ali ovo je mojih ruku djelo .. :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Februar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12451 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm...ove pogrešne slike biće krive za prolećnu BJB vožnju do Požege...idu samo stokilaši...pa ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a ko mi je kriv... ma samo vi dođite ... ... nećete ostati gladni ... ko je još u Slavoniji ostao gladan .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 38 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu i ja da napravim neki Do sada sa uspevao nekako da ga podbocim, ali na ovom sada motoru ne mogu da ubacim u brzinu dok je spusten nogar pa mi je komplikovano , tkd ce mi trebati ovako nesto Samo jos da ukapiram kako se vari , jer se jos nisam bavio time Ovaj crveni mi se najvise svidja , verovatno cu taj pokusati da napravim Nemoj da se smaras sa varenjem, moze to i drugacije A ima i kros varijanta Izvinjavam se na off-u ali su me odusevili. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nije OFF .... svaki štender koji se može napraviti, a da služi svrsi je dobar i svakako može pomoći .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Daj da vas pitam nešto .... Ima li tko od vas problema pri dizanju motora na štender ? Tamo kod "mene" na forumu se javio popriličan broj ljudi koji kažu da nemogu/neznaju/boje se/i slično, dići motor na štender ?!?! menije to malo neshvatljivo, ali daj podijelite svoje strahove s nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan treba li možda netko ovakav ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 10, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan treba li možda netko ovakav ? ovaj je odličan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ti muzika u videu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 10, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna je stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan muzika otkida... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Kad već imaš garažu i alat, da li si razmišljao o homemade dizalici? Da se skine neki model poput ovog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan imam dizalicu... ali iskreno da ti kažem, mislim da bi jeftinije izašlo kupiti gotovu nego praviti svoju za nekoga tko nemože napraviti sam sebi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo još jedan sa više strana, pa ako netko hoće praviti da vidi kako ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan ovaj stender je extra,ali je ipak on samo za parkiranje motora,nije uopste upotrebljiv ako imate neku intervenciju na prednjem tocku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...