Jump to content

Moto Zajednica

Koju kacigu da kupim?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 377 postova

sad sam video da par motogp vozaca nose scorpion exo750, mislim da to dovoljno govori o bezbednosti i svemu ostalom te kacige, best buy za od 200-300 evra. ja kad stavim kacigu posle minut voznje je ne osecam koliko je udobna, preglednost odlicna, ne magli, uopste nisam primetio da je bucna, o tome tek razmisljam kad neko pomene na forumu, znaci u voznji uopste nisam osetio. moja ocena te kacige je cista desetka.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova
  • Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk

Imam i ja EXO 500 (negde sam vec pisala o njoj al ne mogu sad da nadjem post). Svaka preporuka za kacigu. Savrseno udobna, pin lock radi odlicno, ventilacija sjajna. Nisam primetila da je nesto mnogo bucna. To mi je prva kaciga sa suncanim vizirom i super je stvarcica. Da li zbog oblika ili cega vec tezinu kacige ni ne osecam,ladno bih mogla ceo dan da je drzim na glavi. Kad je poredim sa tudjim kacigama malo me nevira sto je glomazna , ali kontam da za te pare i nece da prave posebnu skoljku za svaku velicinu kacige. Koliko sam svatila XS,S i M je jedna skoljka a L,Xl druga velicina skoljke sto mozda nije ni lose za one kojima je mnogo bitna sara na kacigi- kad sam je kupovala momci iz Maxmomenta su mi rekli da iako nema zeljenji print u odgovarajucoj velicini mogu da "prepakuju" postavu iz jedne skoljke u drugu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja