Saša Jack 7951 Napisano Februar 15, 2011 MotoDJIR.com, 1447 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu...Prodajem Buffalo Endurance... Jakna i pantalone Noseno prosle sezone. Velicina...neka cudna,ali ja sam 185cm i 94kg...-/+ U odlicnom stanju. Mazeno,pazeno,cuvano... Jakna sa svim protektorima,Laktovi,ramena,cak i ledjnim koji nije u osnovnoj postavi.Kupljen u Louisu(20e). Pantalone sa protektorima na kolenima. Dodatno stavljena dva rajfeslusa na butinama zbog provetravanja. Nesto vise napisano o ovom modelu: http://forum.bjbikers.com/index.php?showtopic=35324 Sve kupljeno u Pegazu...naravno... Cena novog kompleta kod njih(bez ledjnog protektora)je 260e... Moja cena,celog kompleta je 100e...bez zamena i cenkanja... A srecni kupac dobija i majicu JACK DANIEL`S(Original!) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imam vec 2 jakne, ne treba mi treca, ali mi trebaju pantalone. Ako bi raspario komplet skidaj ih sa oglasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7951 Napisano Februar 15, 2011 MotoDJIR.com, 1447 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ovo je rekord da se javilo ovoliko ljudi za kratko vreme... Da ne bih svima pojedinacno odgovarao.... Prvi me je kontaktirao Perica(Sablja1) iz Jagodine,tako da njemu sutra saljem odelo. Necu zatvarati temu dok pare ne budu u mojim rukama...mozda se covek predomisli... Imam samo jedno odelo na prodaju...na zalost... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pare doneo odmah... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pare doneo odmah... Ruzno ali sta je tu je. Sva sreca da je Sale posten covek. Pozdrav 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7951 Napisano Februar 17, 2011 MotoDJIR.com, 1447 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...