Jump to content

Moto Zajednica

magljenje proglem

Recommended Posts

• Drug član, 1872 postova

Jedino pravo rjesenje je Pinlok ! Ja sam pocetko prosle godine kupio Sarkovu kacigu 500 air, ja mislim da se tako zvala, platio je 300e, toliko je losa da sam je odmah prodao. Duva, magli, iako mi je broj odgovarao bila je mala, vizir previse blizu ociju, ma bazveze kaciga. Sad imam Soi xr1100, platio je 550e sa rezervnim vizirom, efekat ogledala u boji i Pinlokom, ma divota, niposto nije skupa, na kacigi ne treba stedjeti ! 0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 250 postova
  • Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x

Pošto sam ''sobirao'' mašinu trenutno nemam šanse da dam sasvim validan komentar da li ovo što sam nabivio deluje, ali imam iskustvo sa ''plavom krpicom'' koju godinama koristim u automobilu i.... radi za sve pare.

Pronađoh sličan proizvod (krpica plave boje) u prodavnici auto delova kod autokomande. Na njoj piše da ima dejstvo protiv zamagljivanja vetrobrana. Puko sam 130 dindži.

U istoj radnji vidoh i sprej: K2 perfect FOX anti-fog. 200ml 180 dindži. Kupih i njega - računam jedno od ta dva će da fercera kako treba. Iskreno, ozbiljnije mi deluje sprej jer je (kako je naznačeno) proizveden u EU - Poljska, a ''krpica'' je, bar tako piše na deklaraciji, uvezena pre neku godinu. Nadam se da je hemija u njoj i dalje aktivna - računam na moje dobro iskusrtvo iz automobila. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja