Dr. POP 100 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike ovako, Prodajem svoju cenjnu i voljenu Hondu , u pitanju je Honda Shadow VT 750, 2002 god. Uvezena je 2008 iz Amerike, malo je prešla, negde oko 17000 milja, ne znam tačno pošto joj trenutno ne radi kilometar sat. To je jedino što nije ispravno na njoj. U jesen je promenjen antifriz i promenjeni semerinzi. Trebalo bi promeniti prednju gumu (ima šaru ali je već malo ukrtila)i naravno redovna zamena ulja i filtera . Moja preporuka da se zameni i termostat. To je što se tiče ulaganja ili ti spremanja za sezonu. Ne interesuju me zamene, pošto sam već kupio drugi motor pa ovaj prodajem iz tog razloga. Prihvatam samo keš. E sad koliko je to keša ) Cena ovog prelepog čuda koje će nadam se nekoga služiti mali milio godina iznosi 4300€. Slike ubacujem čim ih prebacim sa fona na komp.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan evo i par sličica.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan moje misljenje je da je to malo puno para,ali svako ima pravo na svoje misljenje,inace motor je kao balerina.sretno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za lepe reči o motoru, spreman sam na neki dogovor, ali ništa drastično... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 479 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ok je to cena, motor je extra, cruiser je to (prodaja takvih uvek ide teze) ako je tako kako si naveo ne daj ga ispod.... sretno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nameru ni od koga ništa da krijem, a ja sam ga kupio za sebe a ne za preprodaju, prodajem ga jer sam kupio drugi motor, tačnije ostvario sam san i pazario HD. Svaka sitnicu koju znam ču napomenuti potencijalnom vlasniku. Dva točka su u pitanju i sa time se nije igrati, nečija glava može da zavisi od prećutne najmanje gluposti.... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Za 10 dana će Hondica biti u BG , pa ko hoće, moćiće i da je pogleda .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2002,4300eu,kazu mnogo,a bas me zivo interesuje koliko bi bila realna cena za ovaj motor!Pokusavaju ljudi da izjednace 93god. i 2002/03! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2002,4300eu,kazu mnogo,a bas me zivo interesuje koliko bi bila realna cena za ovaj motor!Pokusavaju ljudi da izjednace 93god. i 2002/03! Svasta! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam šta prodajem, tako da znam i koliko tražim... Dal je mnogo , ne znam , možda i jeste a možda i nije,zavisi ko šta hoće da kupi. Svaka roba ima svoga kupca a samim tim i svoju cenu. nadam se da ću uspeti nekog da usrećim,nije mi cilj da uvalim ,nego da prva roba dobije pravog kupca, neću ga prodati svakome, neću ga prodati onome ko ne zna da ceni dva točka, po bilo koju cifru , neka mi ponudi i 10.000 nije na prodaju za onoga ko ne ume da ga ceni, bar onoliko koliko sam ga ja poštovao i cenio. P.S. hvala na lepim željama u vezi prodaje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Evo par novih sličica od kako je sunce granulo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
535 4 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV DALI IGRA NEKA REALNA ZAMENA AKO SI ZAINTERESOVAN YAMAHA 535 + KINTA POGLEDAJ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62378-virago-535/page__gopid__1042126 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV DALI IGRA NEKA REALNA ZAMENA AKO SI ZAINTERESOVAN YAMAHA 535 + KINTA POGLEDAJ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62378-virago-535/page__gopid__1042126 Prijatelju, motorče ti prelepo izgleda, želim ti puno sreće u prodaju, medjutim ja sam kupio HD, pa mi treba kinta da ga isplatim, ne mogu da priuštim sebi dva motora, zato Hondu i Prodajem.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan sry za off, nego cini mi se da si obecao par slika tog HD-a Sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Glupo da stavljam slike kad stiže tek za dvadesetak dana, a i havarisan je , ali ako sam obećao evo bar jedna.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 30, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan uuu pa i tata bi sine ...ovako jednog havarisanog..... Al ce to biti sprava.... a i ima te bzvz izduve.ccc bash si se zeznuo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaa baš bez veze , amaterski, zar ne.... Nego da mi Hondu prodamo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena za Hondicu 4200e...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Može i neka zamena za skuplji auto uz moju doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja cena za keš 3999€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Može i zamena za jeftiniji motor uz doplatu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Super motor i cena je ok...za one koje vole tu vrstu motora...želim da što pre prodaš..i da središ HD,super je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nadam se da hoću.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...