Igor73 8 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene na vasem super forumu.Ja sam Igor,rodjen u Cupriji. Ziveo i vozio motor tamo do svoje 29-godine.Sada isto tako samo sto mi je lokacija u Belgiji. Dok sam bio u Srbiji imao sam svojih ruku pravljenu Jawu iz '69 godine,redovno posecivao moto skupove i naravno jos uvek tu Jawu odrzavam u zivotu.Sedam godina nije bila paljena,ali prosle godine je upalila iz treceg puta . Sada imam Yamahu dragstar xvs 650 Eto toliko za sada od mene,svako dobro i prijatno nam druzenje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6115 Napisano Februar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 13, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Dobro nam došao i ne štedi tastaturu nego nas obraduj nekim putopisom sa krstarenja dragstarom po Belgiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Uuhajj Odavno nisam video lepseg Dragstara. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na Jawi je čuvena štopaljka koja se mogla videti i na traktorima i auto prikolicama, svaka čast A za Dragstara sam već napisao mišljenje u onoj drugoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav bravo za Jawu a Dragstar je priča za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Uuhajj Odavno nisam video lepseg Dragstara. Svaka cast. U bre jos cu da se uobrazim ,hvala na lepim recima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Na Jawi je čuvena štopaljka koja se mogla videti i na traktorima i auto prikolicama, svaka čast A za Dragstara sam već napisao mišljenje u onoj drugoj temi Cuvena stopaljka je u originalu sa traktora cini mi se,i to sa fergusona.Odakle mi boga pitaj,al je lepo cucnula ispod branika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Da neureknem motorce,ostavice me negde na putu.Stavio sliku od Yamahe i Jawe,a na njemu sam se bogami slatko izvozio i jos uvek je zakon po gradu.Evo ga: Hyosung Rush Chalenger 50 kubika,skinuta blokada,tako da ide 80 ko od sale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paks 0 Napisano Jun 29, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepa jedina zamjerka su dodatna svjetla vise su za neki klasik ali PRELIJEP poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 29, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepa jedina zamjerka su dodatna svjetla vise su za neki klasik ali PRELIJEP poz. Gledaj malo datume. Pozdravljaš čoveka kojije došao na forum pre 2,5 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...