dragan d 737 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima li neko ideju gde da nabavim dihtunge za mog kineza. Naime nabavio sam neku garnituru koja je navodno za kineske 4T mašine ali nije odgovarajuća. Motor čeka da ga sklopim a ne mogu da nadjem dihtunge. Radi se o Futongu 150ccm 2004 godište. Navodno nekada ga je prodavao i pravio Sprint. Ukoliko ne pronadjem originalne ili da odgovaraju od Sprinta ima li neko ideju gde mogu da napravim iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,ako ga je radio sprint,evo ti telefon MASS Tehnik-a iz NS.021/673-60-22 oni mogu da ti posalju post expresom ako imaju,a i njihovi majstori mogu da ti kazu da li su dihtunzi isti sa sprint-ova te kubikaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan E havala pokušaću sutra da ih pozovem. Moguće da će oni imati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan ljudi da obnovim temu pošto ništa nisam uradio. Zna li neko bar ko pravi dihtunge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi uzorke napravicu ti ovde kod mene u mladenovcu.Nije mnogo skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Februar 26, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je na toj 150-tici tip agregata 162FMJ (kopija Hondinog CG125/150) onda odgovaraju u potpunosti dihtunzi od Keeway speed 150 ili Kinroad 150 ili Jinlun 150 i slično. Za Keeway zovi direktno servis od Mass Company 011 2979 975 a za Kinroad Top Shop Motors (www.topshopmot.com). Ja sam prošle sedmice menjao dihtung glave na mom Jinlunu 150 i kupio ceo set u Top Shop Motors za neke presmešne pare (recimo 560 dinara ili tako nešto za ceo set). Tad im je to navodno bio poslednji set koji su imali na stanju, ali opet nije zgoreg pozvati... U keeway-u kad sam zvao nisu imali dihtung glave (imali su valjda ostale) ali navodno da su trebali do kraja sedmice da dobiju sve dihtunge... Ako ništa ne uradiš, daću ti ja ove što imam - znači dihtung cilindra (koji ide između cilindra i bloka motora) i dihtunge za levu i desnu deklu (iskoristio sam dihtung glave i to, na žalost, nemam). Dihtung glave možeš dati da ti naprave prema uzorku... Zaptivnu gumu na poklopcu ventila možeš sigurno ponovo iskoristiti, to ne moraš da kupuješ, samo pažljivo skidaj poklopac ventila i eventualno kad budeš vraćao dodaj malo diht mase... Ovako izgleda ceo set: Dihtunzi od dvocilindraša (npr, Sprint Princ 125/250 i sličnih) NE ODGOVARAJU. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 27, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Jeste tip tip motora je 162 FMJ. Zvaću u ponedeljak da vidim da li imaju. Hvala, ako nemaju u ponudi zovem te na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...