Djomla199 567 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zadnji levi žmigavac za Yamahu xt660x,može i bez stakla jer mi je celo,samo se pri kraju slomio,ili imate neki savet gde bi mogao da kupim u NS,osim Rodića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi po ebay-u, pa posalji link da vidimo koliko bi kostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Jbg-a nema,zvao sam u Rodić i tamo je 31 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ebay 45 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan sve sto nemate u srbiji, mozete potraziti na stranim sajtovima i preko mene naruciti.... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 13, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi LED Migavce i rešen problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...