Jump to content

Moto Zajednica

Pan European?

Recommended Posts

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Pisao je neki kolega iz slovenije u temi "nasi ljubimci". Stavio slike svog pana tj. ST-a i uz to detaljan text sa manama, vrlinama i utiscima.

Od mana sam zapamtio neki problem sa zadnjim tockom na velikim brzinama.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

ima netko i kakva su iskustva i savjeti,mane,dobre stvari itd

nesto me bode u oci :zvizduk:

1300 naravno...

http://www.honda.hr/motocikli/model.asp?idMotor={8B55D733-B5A3-472C-9F1C-BA3AB234DC0F}

ima ga GHIBLI ovde sa foruma....uputi mu PM jer je dosta retko gore na forumu. Inače on je zadovoljan sa Pan evropom.

• , 1322 postova

ima netko i kakva su iskustva i savjeti,mane,dobre stvari itd

nesto me bode u oci :zvizduk:

1300 naravno...

http://www.honda.hr/motocikli/model.asp?idMotor={8B55D733-B5A3-472C-9F1C-BA3AB234DC0F}

ima ga GHIBLI ovde sa foruma....uputi mu PM jer je dosta retko gore na forumu. Inače on je zadovoljan sa Pan evropom.

mislim da cu do Kopra i probati od Mauricija :moto3:

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Suzuki Inzuma 250

Nisam je imao, ali sam je vozio u nekoliko navrata. Moj prijatelj je imao ST 1300 pre nekoliko godina i pre desetak dana je ponovo kupio ST 1300. Ima odlično kočenje, veoma je stabilna u krivini, startan i elastičan motor, mala potrošnja, odlična zaštita od vetra, a o udobnosti da i ne govorim. Problem manipulacija u mestu, zbog prilične težine. Ja upravo tražim ST 1300 ili FJR 1300.

• Podržavam 1

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo

Ako nekog zanima moj prijatelj prodaje st 1300 star godinu dana sa svim koferima bordo boje

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo

Trenutno je u Rusiji vraca se za par dana ,,,razgovaracu sa njim kada bude dosao pa javljam br. nije problem,,,mislim koliko se secam da mi je spomenuo da bi ga dao za 13 000e a kostao ga je 17 000 i nesto, eto toliko javicu za dan dva

• U prolazu, 73 postova

064 640 1111 Sekula , koga zanima evo pa zovite od sutra,kaze da je stavio prosle nedelje Two Brothers izduve (doneo iz Amerike),,,motor je potpuno nov

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja