markodjurovic 814 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem korpu kvacila i ono sto se na engleskom zove inner clutch hub za hondu cr 125 97 godiste. (na slici delovi obelezeni strelicama) Takodje me zanima da li nekome mogu da se obratim za narucivanje delova iz PROX-ovog kataloga? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj kod ovog decka msm da to ima ali nisam siguran http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=87124&trazi=1&ur=1&model=94&tip=cr&m=--Oprema-i-delovi-Honda-CR jest 2 god stariji ali mozda pase.... poz kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Biske druze, ali lika zovem vec neko vreme i ne javlja mi se. Snaci cu se vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan kako ti se bre ne javlja...ja sam ga pre zvao nesto bezveze i normalno sam pricao sa covekom...fazon dao bi on sve ovo za manje para.... cimaj ga ti i uzmes sve delove za malo para a posle da mi das krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavkom 2 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: honda crf 450 gs450s Prijavi odgovor kao problematičan imas kod viktora novi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jel moze kontakt neki pls? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan poslah ti na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...