mrle 8638 Napisano Maj 30, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih mogao u Beogradu da izradim duplikat kljuca za kawu '90to godiste? Pitao sam na nekoliko mesta, juce mi je jedan kao i napravio duplikat na uglu Palmoticeve i Cara Dusana, ali otkljucava samo rezervoar. Normalno, vratili mi pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Idi u Super Vero, tamo te èeka kljuèar koji ima sve kljuèeve. Postoji i varijanta u Merkatoru, ali mislim da je onaju Veropulosu opremljeniji. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio duplikat za Kawu kod Petka u 29-tog Novembra, preko puta bivšeg Verano motors-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 30, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan PETKO, 29. NOVEMBRA 68c, odmah posle raskrnice sa Cvijicevom, kada ides ka Pancevackom mostu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan U tržnom centru na Vidikovcu ima kljuèar koji je meni izradio kljuè za motor. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Maj 31, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam, uradio kod Petka, 350 dinara. Za sada je bolji nego originalni, mnogo lakse zakljucava volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...