bugsy 380 Napisano Februar 20, 2011 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao poruku,stvarno je mali odziv,hajdete ljudi,nama to ne znaci puno a za decu je to mnogo! 374 puta su ljudi pogledali temu. Nije mi jasno kako svi koji su pogledali temu nisu učestvovali Poslao! Hvala druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zvecarka u novcaniku!? Nista,aj'mo mi po jos jedan krug +2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan poslato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eox 0 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 6 postova Motocikl: MBK Booster Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Mart 2, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sutra uplacujem kredit! Bice +1 Sirite po FB... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Mart 4, 2011 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je sramota kako je slab odziv da sam prestao da posećujem forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 4, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4290 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Čovek se mnogo lepše oseća saznanjem da je nekom bar malo pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan mozemo bolje, ovo je manje od litre goriva! poslao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Mart 12, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan upisao sam se sms.om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam obavjest da slanje poruke nije uspjelo a slao san na 00381 ( br. VIPA ) dali neko zna kako se šalje iz HR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mislite da je odziv slabasan, zato sto se ljudi ne eksponiraju time? A zar ne moze neko da se javi u temi i da napise +1 a da uopste nije poslao SMS? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo LJUDI sve cestitke inicijatoru . Sutra na postu pa na ovaj ziro racun sto je napisan dodaje moja famili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Mart 14, 2011 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mislite da je odziv slabasan, zato sto se ljudi ne eksponiraju time? A zar ne moze neko da se javi u temi i da napise +1 a da uopste nije poslao SMS? E sada, ako ćemo razmišljati o takvim ljudima onda se totalno gubi smisao bilo kakve nade da se pomogne ovoj dečici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Samo razmisljam naglas. Ali sam siguran da je mnogo ljudi sa foruma uplatilo donaciju ali da nisu taj postupak javno objavili u temi. Zato nemoj da ih unapred osudjujete zakljuckom da je odziv slabasan. Akcija treba da se podrzi i da se promovise ali ne i da se vodi evidencija o tome ko je human a ko nije. To vazi i za mnoge akcije koje se organizuju u Beogradu a kojima smo mi iz unutrasnjosti obicno spreceni da prisustvujemo. Ne kazem da nas je neko do sada prozvao zbog toga, ali se taj osecaj namece. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Mart 14, 2011 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam admin obrisao bi ovu našu prepisku da tema ne krene pogrešnim tokom. Zadovoljniji sam bio porukama tipa +1 nego polemikom. Niko nikome ništa ne nameće. Kao što sam rekao ko je voljan neka pomogne, ko nije, niko ga neće prozivati. Koliko puta i ja nisam mogao da se odazovem jer nisam imao sredstva pa to radim samo kada mogu. Stoga molim da više ne razmišljamo šta bi bilo kad bi bilo, ko je Vitez a ko nije, već samo da pomognemo koliko možemo. Ja prestajem sa komentarima. Poz svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 19, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Mart 22, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Iz novina: Kada neko odluči da kupi hibridni auto ne mora, kao kod kupovine prvog stana, da uplati čitavu vrednost pa da tek onda vrši povraćaj novca. U samom startu uplaćujete iznos auta umanjen za 100 000 dinara a prodavac posle radi svu papriologiju i nadoknađuje novac. Ovakva povlastica učinila je da najjeftinija Honda Insight košta 18 900 evra. Model sa paketom opreme Elegance koji sam imao na test vožnji košta 22 900 evra. Da li se samo meni čini da su malo pobrkali prioritete?! Ima 1000 evra za stimulisanje ljudi koji kupuju nova kola od 20k evra, a nema za ovu decu?! Ova deca nisu jedini primer za koji znam da ljudima bukvalno egzistencija zavisi od para (i debele veze). Svaki dan bih mogao dati ne jedan, nego 10 evra, pa opet ne bi bilo dosta. Kakvo je to društvo u kom roditelji bukvalno žicaju pare da im deca prežive, a daje se 1000 evra subvencije za "eko automobil". Da ne govorim da bi jedan službeni audi na dobošu rešio pitanje ova 4 života. Ljut sam kad vidim ovakve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan +2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glacier 16 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, (mislim da sada mogu tako da vas zovem) Prikljucio sam se na forum nedavno zbog ljubavi prema motorima. Na zalost ne stizem cesto da visim na forumu, ali danas sam ugrabio priliku i slucajno naleteo na ovu temu sto uopste nisam ocekivao. Moje ime je Stevan i ja sam Aleksin tata. Na videu koji je postovan je moja supruga Jelena i nas sincic koji boluje od Batenove bolesti. Dirnula me je vasa paznja, nesebicnost i volja da pomognete. Ucinili ste nesto sto vecina moje rodbine i bliskih prijatelja nije verovatno ni pomislila. Hvala najlepse! Vec sama spoznaja da postoje tako dobri ljudi cini zivot na ovom svetu lepsim. Pozdrav svima i nadam se da cemo se u neka bolja vremena videti na nekom moto skupu! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Mart 26, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan + jos 1 Link sam stavio na facebook Savetujem da i ostali urade slicno. Opet sam bez kredita ali cim uplatim bice jos poruka. Nadam se da cete uspeti da skupite novac. Ako mislite da je sledece pitanje nekulturno, nemojte mi odgovoriti. Zelim da pitam koliko novca je jos potrebno? Ne pitam ovo zbog znatizelje, koliko zbog namere da inteziviram pritisak na svoju okolinu ukoliko je to potrebno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...