markom. 2 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko 'servisna i korisnicka uputstva za Yamahu FZR600R (4JH) 1994'-1995' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 9, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/79-link-za-skidanje-owner-manual-a-za-razne-motore/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Najblize sto ja imam je fzr600l i fzr600lc. ne mogu da provalim za koje je godiste ali mi se cini da je tu negde kao tvoj motor po izgledu. ukoliko si zaintresovan posalji mi email na PP. fajl je velik 7.5MB da ti posaljem. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...