bagzi_obr 184 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vec duzi period koristim CANON IXUS 750. Posto sam obecao da su ga pokloniti roditeljima oni su jako postali nestrpljivi kad ce to da bude pa sam resio da uzmem novi aparat. Zapao mi je za oko SONY DSC-WX5 Cena kod nas mu je nesto malo jaca od 300 EURA. Ako ga neko koristi ili je koristio neki stariji model WX1 zamolio bih da mi prenese svoja iskustva sa tim aparatom. Ako ima predlog-savet za neki drugi aparat u tom cenovnom rangu (oko 300 EURA) i slicnih kvaliteta i opcija slikanja i snimanja, rado cu ih uporediti a mozda cu se i odluciti za taj Aparat ce mi pre svega sluziti za slikanje sa motora u pokretu (suvozacica kao fotograf), za slikanje na destinacijama koje cu posetiti ove godine, tj. sluzice cemu inace sluze aparati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ево ти мој предлог: http://pcfoto.biz/canon-ixus-300-hs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Mart 9, 2011 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji nekoga da ti donese iz amerike Canon S95. To je ubedeljivo najbolji kompaktni idiot na trzistu. Meni ga je sestra donela iz USA, bio je 420$. Mali je ubica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Mart 10, 2011 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas dobijem na mail obavestenje od Nikon kluba da do kraja marta kao drug clan mogu da kupim P7000 za 29900. Mislim da je to trenutno najbolja ponuda za ovo sto ti trazis. Redovna cena je 49000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugo razmisljanja i nekoliko preporuka na kraju sam se ipak odlucio za SONY HX5V Evo par fotografija slikanih tim aparatom na brzinu i u auto rezimu. Uradio sam resize na 25% originalne velicine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos dve fotografije Na ulasku u Obrenovac kod hotela Kolubara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...