miskomi 178 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ili zna gde mogu da skinem pripremu za stampu cajgera za CBR F3.nesto me mrzi da se cimam oko skeniranja i cetanja,pa ako je neko vec radio za sebe nek mi se javi,utedeo bi mi silno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan posto niko nema ili nece da mi da pripremu za obrtaljku resih da napravim sam pripremu i sad ne mogu da se odlucim koja je najbolja,pa vi odlucite....p.s.gornja je original a donje tri su priprema za buduci cajger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo i predloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan aj da probam iz treceg puta da postavim slike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...