daco 11 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ma dodjite u bijeljinu sve boje dozvoljene a dozvoljeno i bez boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj drtija sta je bilo u doboju ?! mozda se iseEeca ?!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan pitaj drtija sta je bilo u doboju ?! mozda se iseEeca ?!!!! Kolega sta je to - iseEeca ? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj drtija sta je bilo u doboju ?! mozda se iseEeca ?!!!! Kolega sta je to - iseEeca ? :shock: To je Lizguz :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan pitaj drtija sta je bilo u doboju ?! mozda se iseEeca ?!!!! Kolega sta je to - iseEeca ? :shock: To je Lizguz :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan tek je sad misterija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A povodom silnih balavljenja oko cena ulaznica za skupove : u Grckoj je ulaz za strance 40 Eur a za domace 70. A na kapiji se ceka i do sat vremena ,bez drame, jer se popunjavaju silni formulari, bar-kodovi za vozace i motore... Pa ih je opet bilo 10000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan [quote name="Ninja66"A povodom silnih balavljenja oko cena ulaznica za skupove : u Grckoj je ulaz za strance 40 Eur a za domace 70. A na kapiji se ceka i do sat vremena ' date='bez drame, jer se popunjavaju silni formulari, bar-kodovi za vozace i motore... Pa ih je opet bilo 10000.[/quote] Sve je to lepo i divno al kakav je to vandalizam da ti neko zabrani da nosis obelezje gupe kojoj osecas pripadnost, kako neko sebi moze tako nesto da da za pravo, znaci novosadski bajkeri se dogovore da ko god nema NS table na motoru nemoze da dodje na miseluk. Sta ce nam onda policija i drzava ako grupa ljudi donosi i sprovodi sama svoje zakone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Tri clana MC Srem i mislim jedan Arhangel u Grckoj imali vatren razgovor sa Hell Angelsima (grcki ogranak) zbog boja koje su nosili' date='HA su zabranili svima u Grckoj da nose boje,ali nasi to nisu znali,u petak su im prisli i okruzili ih,zakazali im razgovor sa predsednikom za subotu.Sacekali ih u subotu da se vrate sa izleta,SPROVELI ih u ogradjeni deo do Big Bossa,gde im je objasnjeno u cemu je problem! Ako je neko bio neka isprica iz prve ruke,ili cu ja ispricati nastavak price![/quote'] netacna informacija ja sam jedan od tih 5 Arhangela nikakvih problema nije bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 29, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pisi Miko kako je bilo u Grckoj i stavi po koju sliku,mani ove politicare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 29, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna razlog za takvo ponasanje? Razlog da zabrane da bilo ko drugi nosi boje sem njih??? I da li im je to i inace praksa ili???Uglavnom je to praksa. Na njihovim ''teritorijama'' ne smeš nositi boje nijednog drugog kluba. Za sve postoji ''ali'' i za sva pravila postoje izuzeci ali generalno je tako. To su njihova pravila, a ti probaj da ih ne poštuješ :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Kako se price odmah rasire.... Ja sam cula da su se na kraju zdruzili i zajebavali....sve se valjda lepo zavrsilo. Bole njih, suncaju se na Halkidikiju, jedva cekam da se vrate da ih izmaltretiram ljubomorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Hells Angels spadaju u grupu takozvanih "1%" ili onepercenter sto znaci da je samo jedan procenat bajkera kriminalan. Oni nedozvoljavaju da se nose oznake tipa MC ili MK i razne boje. Inace samo se u bivsoj jugi i okolnim zemljama nose prsluci, nigde na zapadu nisam video da neko nosi prsluke sa klubskim imenom, to se odmah poistovecuje sa moto bandama. Nezaboravite ipak da su oni Kriminalci i da mogu da rade sta hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Hells Angels spadaju u grupu takozvanih "1%" ili onepercenter sto znaci da je samo jedan procenat bajkera kriminalan. Oni nedozvoljavaju da se nose oznake tipa MC ili MK i razne boje. Inace samo se u bivsoj jugi i okolnim zemljama nose prsluci' date=' nigde na zapadu nisam video da neko nosi prsluke sa klubskim imenom, to se odmah poistovecuje sa moto bandama. Nezaboravite ipak da su oni Kriminalci i da mogu da rade sta hoce.[/quote'] pa onda ce se u srbiji osecati kao kod kuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da je Mali sa njima' date=' ne verujem da su imali problema. [/quote'] ovog baju sam imao prilike da sretnem i nebih ga nikome pozeleo za neprijatelja.....inace skroz ok momak... Da su H-A imali nesto protiv nas nebi nam pomogao ni bog a ne Mali ali nisu pili smo njihovo pivo a oni nasu rakiju svi sa bojama uskoro ce slike biti postavljene svi skupa i svi sa bojama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da je Mali sa njima' date=' ne verujem da su imali problema. [/quote'] ovog baju sam imao prilike da sretnem i nebih ga nikome pozeleo za neprijatelja.....inace skroz ok momak... Da su H-A imali nesto protiv nas nebi nam pomogao ni bog a ne Mali ali nisu pili smo njihovo pivo a oni nasu rakiju svi sa bojama uskoro ce slike biti postavljene svi skupa i svi sa bojama eto nama informacije iz prve ruke...drago mi je da je sve bilo ok...nisam ni sumnjao da ste pronasli zajednicki jezik...cekamo fotose...pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna razlog za takvo ponasanje? Razlog da zabrane da bilo ko drugi nosi boje sem njih??? I da li im je to i inace praksa ili??? Od kada nosim ARHANGELOVE boje susrecep sirom Evrope po skupovima H-Angelse nisam nikada sa njima imao problema a ponavljam ni u Grckoj nije bilo nikakvih problema ovo je iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan I nije MC Srem VS Hells Angels' date=' zavrsilo se lepo. Ako ih pozovemo i obezbedimo uslove - dolaze . Takodje kad idemo dole imamo teefone, da se najavimo. Da li je to pametno - ja ne znam.A malo je bilo MC Srem VS MK Arhangel, kako ja cujem. Srpska posla.[/quote'] Ko je isao iz mc Srema? Motorima su stigli u cetvrtan navece Kuzma i Zoran Zoranu neznam prezime ali je muz od Seke Aleksic vozi novu Kavu 1600.Drugi dan ujutro stigli su Boban i Aco a sa prostora bivise YU-bijo je Boske Boza limun Mali Boban iz Beca i ja sto znaci 5 Arhangela David Slovenac Kuzma Boban Zoran i Aco zatim Sasa iz Skoplja sa jos jednim momkom kome neznam ime i Darko iz Varazdina i to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan A povodom silnih balavljenja oko cena ulaznica za skupove : u Grckoj je ulaz za strance 40 Eur a za domace 70. A na kapiji se ceka i do sat vremena ' date='bez drame, jer se popunjavaju silni formulari, bar-kodovi za vozace i motore...Pa ih je opet bilo 10000.[/quote'] nije se cekalo sat ali 10-min.Jeste nije bilo silnih formulara nego 1.listic sa par rijeci koje je trebalo upisati a taj kod to je da nebi iz dobro ogradjenog i jos bolje cuvanoga kampa neko pokusao da istjera tudji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sledeci vikend idem na skup MC Highlander - Nemacka a oni su podrska Hells angels Nemacka i takode 1%er. Oni su mi izricito rekli da dodem sa svojim bojama sto znaci no problem. Bio sam jucer da vidim mesto koje oni zovu holly ground gde se skup odrzava . Dve patrole murije sve vreme su prisutne i gledaju pripreme. Pogledajte ekipu na www.highlander-mc.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ja sledeci vikend idem na skup MC Highlander - Nemacka a oni su podrska Hells angels Nemacka i takode 1%er. Oni su mi izricito rekli da dodem sa svojim bojama sto znaci no problem. Bio sam jucer da vidim mesto koje oni zovu holly ground gde se skup odrzava . Dve patrole murije sve vreme su prisutne i gledaju pripreme. Pogledajte ekipu na www.highlander-mc.de Bravo ERA siguran sam da neces imati problema ja cu kod Cape u Ivanjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo momci videli ste i slike pa zato pisite samo ono sto znate licno jer ocito da ta prica sa tim momcima ne stoji.I ova prica je slicna onoj od one Olje za neko silovanje. Ja sam se cuo sa Cigom cim je stigao u Grckoj i sa Bozom i oni su mi potvrdili da je sve uredu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Maj 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo momci videli ste i slike pa zato pisite samo ono sto znate licno jer ocito da ta prica sa tim momcima ne stoji.I ova prica je slicna onoj od one Olje za neko silovanje.Ja sam se cuo sa Cigom cim je stigao u Grckoj i sa Bozom i oni su mi potvrdili da je sve uredu. Prica da su im prisli,rekli im da sutra idu kod predsednika,da niko ne sme da nosi boje je apsolutno tacna,a tacno je i da se sve zavrsilo OK,da su im rekli da dodju i sledece godine,samo da se prvo najave.Nisam rekao da se desilo ista lose ispricao sam ono sto sam cuo od Ace koji je BIO TAMO,ustvari ja sam najveca budala sto sam uopste i pocinjao ovu temu jer se na ovom forumu sve uglavnom pogresno shvati. P.S. Verujem da ce biti onih koji ce replicirati na ovo,ali ja ne zelim da se dalje upustam u raspravu te ovim zavrsavam sa ovom temom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 30, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna razlog za takvo ponasanje? Razlog da zabrane da bilo ko drugi nosi boje sem njih??? I da li im je to i inace praksa ili???Uglavnom je to praksa. Na njihovim ''teritorijama'' ne smeš nositi boje nijednog drugog kluba. Za sve postoji ''ali'' i za sva pravila postoje izuzeci ali generalno je tako. To su njihova pravila' date=' a ti probaj da ih ne poštuješ [/quote'] Osim ako nisi "support" klub.U Srbiji i okolnim EX-YU zemljama jos vlada demokratija sto se tice nosenja boja(tako treba i da ostane),ali na zapadu nije tako.Ovaj put je proslo bez problema,mozda bas i zato sto se radi o srpskim bajkerima u Grckoj.Zato ipak preporucujem oprez!!! MC SLOW WHEELS P.S. Pogledajte na skupovima nase nove boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...