Guest Beli Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tri clana MC Srem i mislim jedan Arhangel u Grckoj imali vatren razgovor sa Hell Angelsima (grcki ogranak) zbog boja koje su nosili,HA su zabranili svima u Grckoj da nose boje,ali nasi to nisu znali,u petak su im prisli i okruzili ih,zakazali im razgovor sa predsednikom za subotu.Sacekali ih u subotu da se vrate sa izleta,SPROVELI ih u ogradjeni deo do Big Bossa,gde im je objasnjeno u cemu je problem! Ako je neko bio neka isprica iz prve ruke,ili cu ja ispricati nastavak price! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 5 clanova Arhangela, Boza, Boske, Miko (Cigo sa foruma), Boban i Mali su u Grckoj. S' obzirom da je Mali sa njima, ne verujem da su imali problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HA su zabranili svima u Grckoj da nose boje :mrgreen: koma!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan HA su zabranili svima u Grckoj da nose boje :mrgreen: koma!! Pojasni mi malo ovo oko zabranjivanja boja. Dali su zabranili da se nose njima slicne boje ili uopste bilo koje boje a samim tim iklubove,sto bi bilo suludo i grci bi ispali picke ako bi im to dozvolii.Zamislite kad bi se osnovao ovde kod nas njihov ogranak i da pokusaju tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan HA su zabranili svima u Grckoj da nose boje :mrgreen: koma!! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan HA su zabranili svima u Grckoj da nose boje :mrgreen: koma!! Pojasni mi malo ovo oko zabranjivanja boja. Dali su zabranili da se nose njima slicne boje ili uopste bilo koje boje a samim tim iklubove' date='sto bi bilo suludo i grci bi ispali picke ako bi im to dozvolii.Zamislite kad bi se osnovao ovde kod nas njihov ogranak i da pokusaju tako nesto.[/quote']Nemaju Grci sta njima da dozvole ili ne, oni su OUTLAW i prave svoje zakone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan HA su zabranili svima u Grckoj da nose boje :mrgreen: koma!! Pojasni mi malo ovo oko zabranjivanja boja. Dali su zabranili da se nose njima slicne boje ili uopste bilo koje boje a samim tim iklubove' date='sto bi bilo suludo i grci bi ispali picke ako bi im to dozvolii.Zamislite kad bi se osnovao ovde kod nas njihov ogranak i da pokusaju tako nesto.[/quote']bolje bi bilo da nepokusavaju,mada i ja sam cuo da su neki od tih,,jacih,, klubova zastitili svoje boje,ali da ti zabrane da nosis svoje :shock: .nije mi bas jasno ko bi to mogao da zabrani,a nebi bilo lose i da cujemo nesto o ovome iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cucemo sta je bilo u Grckoj, mada znam da obicno na svojim skupovima ne dozvoljavaju da drugi dolaze sa klubskim bojama, (osim suport klubova). Dok sam bio clan Easy Riders-a imali smo isti problem u Bugarskoj, obzirom da su nam boje bile jako slicne (crvena slova na beloj pozadini), neki su hteli da nam skidaju boje, drugi da samo zaprete i sl. Na kraju je sve ostalo na upozorenju da dok smo u kampu skinemo prsluke. P.S. svaki problem se resi, pogotovu ako nosite 357Magnum (kao jedan klubski drug) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Na skupu su samo njih par(MC Srem,Arhangel) nosili boje od 12.000 motorista...ja samo prenosim ono sto sam cuo,da ne bude zabune!!! Jedan clan MC Srem je posle svega ostao s njima i isao s njima u Haos(njihov klub) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cucemo kada se vrate u sredu sada sam ih zvao, dobro su. Ovo je spisak zemalja u kojima HA imaju svoje srediste: U.S.A, Canada, Brazil, Argentina, Australia, South Africa, New Zealand Spain, France, Belgium, Holland, Germany, Italy, Switzerland, Liechtenstein, Austria, England/Wales, Finland, Norway, Sweden, Denmark, Greece, Russia,Bohemia, Portugal, Chile, Croatia, & Luxembourg. Prospect status: N.Ireland.Hungary Hangorounds: Dominican Republic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Istina je to za boje. Prièao mi je Miko ( CIGO sa foruma ,MK ARHANGEL) da su im pravili probleme zbog boja i da su èak zabranili pristup ženama !!!! dok su vodili "muške " razgovore. Ljudi su se super proveli tamo ( more,plaže...ipak je to Grèka ),ali pišam se na skup gdje ne ne mogu nositi svoje boje ( nosimo ih bez problema i u susjednim "bivšim bratskim republikama",tamo gdje su nam ratni ožiljci još svježi,a da ne mogu u "bratskoj Grèkoj" ) i gdje se ne osjeæam dobrodošlim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan E bas bih voleo da vidim tog junaka koji ce tebe "zamoliti" da skines prsluk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 28, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Istina je to za boje. Prièao mi je Miko ( CIGO sa foruma ' date='MK ARHANGEL) da su im pravili probleme zbog boja i da su èak zabranili [b']pristup ženama !!!![/b] dok su vodili "muške " razgovore. Ljudi su se super proveli tamo ( more,plaže...ipak je to Grèka ),ali pišam se na skup gdje ne ne mogu nositi svoje boje ( nosimo ih bez problema i u susjednim "bivšim bratskim republikama",tamo gdje su nam ratni ožiljci još svježi,a da ne mogu u "bratskoj Grèkoj" ) i gdje se ne osjeæam dobrodošlim.... tako je Zare :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E bas bih voleo da vidim tog junaka koji ce tebe "zamoliti" da skines prsluk! Nemoj tako Zare je bas jedan nezan gospodin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako Zare je bas jedan nezan gospodin Znam, zato i kazem Nego shta uradiste u Doboju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako Zare je bas jedan nezan gospodin Znam' date=' zato i kazem Nego shta uradiste u Doboju?[/quote'] JOJ brate moj , da je nema Bosnu bi trebalo izmisliti.Ekstra druzenje pogovoto sa Zaretovim Knezevima. Put do Doboja preko Bijeljine i Brckog je prica za sebe znas i sam.Ma totalno kolektvno ludilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 28, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako Zare je bas jedan nezan gospodin Znam' date=' zato i kazem Nego shta uradiste u Doboju?[/quote'] JOJ brate moj , da je nema Bosnu bi trebalo izmisliti.Ekstra druzenje pogovoto sa Zaretovim Knezevima. Put do Doboja preko Bijeljine i Brckog je prica za sebe znas i sam.Ma totalno kolektvno ludilo. ja sam se u Bosni svaki put odlicno proveo :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije cilj da vidimo sto vise "boja" moto klubova sa svih strana svijeta na okupljanjima.Svasta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da je Mali sa njima, ne verujem da su imali problema. ovog baju sam imao prilike da sretnem i nebih ga nikome pozeleo za neprijatelja.....inace skroz ok momak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da je Mali sa njima' date=' ne verujem da su imali problema. [/quote'] ovog baju sam imao prilike da sretnem i nebih ga nikome pozeleo za neprijatelja.....inace skroz ok momak... Tek sada je grdan! U kuæi ima teretanu,pa kada god mu je dosadno,premješta tegove.I ranije je bio pravi Badža ( nagovarali smo ga da tetovira Popajevog "protivnika" Badžu-Kvrgu ) a sada je te mišiæe još "malo doradio". :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2835 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Tri clana MC Srem i mislim jedan Arhangel u Grckoj imali vatren razgovor sa Hell Angelsima (grcki ogranak) zbog boja koje su nosili' date='HA su zabranili svima u Grckoj da nose boje,ali nasi to nisu znali,u petak su im prisli i okruzili ih,zakazali im razgovor sa predsednikom za subotu.Sacekali ih u subotu da se vrate sa izleta,SPROVELI ih u ogradjeni deo do Big Bossa,gde im je objasnjeno u cemu je problem! Ako je neko bio neka isprica iz prve ruke,ili cu ja ispricati nastavak price![/quote'] Bolje stani. Znas da ovde svaka prica dobije cudne tokove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna razlog za takvo ponasanje? Razlog da zabrane da bilo ko drugi nosi boje sem njih??? I da li im je to i inace praksa ili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2835 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I nije MC Srem VS Hells Angels, zavrsilo se lepo. Ako ih pozovemo i obezbedimo uslove - dolaze . Takodje kad idemo dole imamo teefone, da se najavimo. Da li je to pametno - ja ne znam. A malo je bilo MC Srem VS MK Arhangel, kako ja cujem. Srpska posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 28, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna razlog za takvo ponasanje? Razlog da zabrane da bilo ko drugi nosi boje sem njih??? I da li im je to i inace praksa ili??? to je politika,tesko je to objasniti i raspravljati o tome na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan I nije MC Srem VS Hells Angels' date=' zavrsilo se lepo. Ako ih pozovemo i obezbedimo uslove - dolaze . Takodje kad idemo dole imamo teefone, da se najavimo. Da li je to pametno - ja ne znam.A malo je bilo MC Srem VS MK Arhangel, kako ja cujem. Srpska posla.[/quote'] Ko je isao iz mc Srema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...