Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem agregat yamaha fzr 1000,thunderrace 1000,yzf 750

Recommended Posts

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Sta se desilo sa tvojim agregatom?

A ako budes ubacivao agregat od 1000 kubika,moguce da ces imati problema sa ona dva safa na glavi sto se kace na ram tj. gornji nosaci,ali i to se da resiti,samo se taj nosac skrati i ponovo zavari.

A jesi li se rastitivao,mora li i struja od hiljadarke ili samo cdi,............

E da,ako ti treba delova,mislim da forumas Sasa nis ima ceo rasturen agregat za yzf 750.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Yamaha yzf 750 r

Neznam druze napravio sam motor,ide pali sve kako treba al pusi ko parnjaca sramota me da ga vozim,nevidim nista iza sebe kad ga nabodem,i jede mi svecice kao lud.i to samo trecu i cetvrtu.kontam ne vredi ni da ga otvaram kad mi karike samo kostaju 200 evra.imam osecaj kao da mi sipa ulje direktno u cilindar.da poludi covek. raspitivao sam se to za 1000-ke,ja moze se to resiti 100 posto. http://www.d-murray.co.uk/convert.htm sta da radim?da ga otvorim pa sta mi bog da?

Neznam druze napravio sam motor,ide pali sve kako treba al pusi ko parnjaca sramota me da ga vozim,nevidim nista iza sebe kad ga nabodem,i jede mi svecice kao lud.i to samo trecu i cetvrtu.kontam ne vredi ni da ga otvaram kad mi karike samo kostaju 200 evra.imam osecaj kao da mi sipa ulje direktno u cilindar.da poludi covek. raspitivao sam se to za 1000-ke,ja moze se to resiti 100 posto. http://www.d-murray.co.uk/convert.htm sta da radim?da ga otvorim pa sta mi bog da?

Vidi sa Sasom nis da li ima delova,i koliko bi ti uzeo para,jer ako ti je dobra glava i radilica,mislim da imas racuna da uzmes stubline,kilipove i karike zajedno ako ima i da valja,i skopis tvoj agregat,i samo zamenis gumice ventila i teraj.

A kolika je kompresija? Ja mislim da tebi problem prave samo gumice ventila.

Ako on lepo pali ne bi trebalo da su bas toliko lose karike.

• U prolazu, 34 postova

vidi kompresija je odlicna oko 12.5 na svim cilindrima.ujutru pali kao mina,povucem sauh i bez gasa na ovu zimu upali.neznam dal ima veze,ali dok mi je bila losa kompresija nije toliko dimio.skoro nista nije dimio.dal je moguce da uvlaci pored gumica toliko da mi masti svecice posle jednog kruga kroz grad.ali pazi samo na 3 i 4-tom cilindru mi masti.1 i 2 nista suve ko barut.a kompresija na sva 4 cilindra ista.na odusak mi ne pusi.sta mislis da skinem glavu sutra pa da vidim sta je?i jel mora novi dihtung glave ako budem rasklopio?

• Zainteresovan, 952 postova

vidi kompresija je odlicna oko 12.5 na svim cilindrima.ujutru pali kao mina,povucem sauh i bez gasa na ovu zimu upali.neznam dal ima veze,ali dok mi je bila losa kompresija nije toliko dimio.skoro nista nije dimio.dal je moguce da uvlaci pored gumica toliko da mi masti svecice posle jednog kruga kroz grad.ali pazi samo na 3 i 4-tom cilindru mi masti.1 i 2 nista suve ko barut.a kompresija na sva 4 cilindra ista.na odusak mi ne pusi.sta mislis da skinem glavu sutra pa da vidim sta je?i jel mora novi dihtung glave ako budem rasklopio?

Šta si ti u stvari radio, mislim kako si popravio kompresiju?

Ok video sam drugu temu, nastavimo tamo.

• U prolazu, 34 postova

na 1 i 2 cilindru nisam imao kompresiju.t.j.na prvom sam imao 2,3 bara,na drugom 4,5 tako nesto ne secam se a 3 i 4 cilindar su bilo oko 10.sad me zezaju 3,i 4.ali sad sam pricao sa majstorom sto mi je resio kvar kaze da su karike i da je on menjao gumice ventila na tom motoru vlasniku pre mene.kaze karike su sigurno i da se necudim sto kad je dobio kompresiju da vise dimi :( neznam stvarno sta mi je za raditi jel ima neko broj od tog decka iz nisa sto ima delove za yzf?

• Zainteresovan, 952 postova

Malo mi bezveze polovne karike tražiti, cene za nove po netu su 40-50e jedino ako se ispostavi da ti trebaju i klipovi, novi ne dolaze u obzir. Ako je ne misliš tako voziti ili prodavati otvori pa onda pravi planove.

btw, zašto je taj majstor ostavio nategnute ventile kad je menjao gumice?

odlicno...kako ide sad yzf :),i jesi li ostavio 5 brzina menjac,ili si napakovao yzf-ov 6 brzina,i ako nije tajna za koliko si para nabavio agregat,ako hoces da prodas taj yzfov stari posalji mi cenu porukom..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja