miloraden 2 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan iskljucivo da je ispravan,moze i stranac nebitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 700 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 711 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan a FZ6 2005 ili 2006(nisam siguran za godiste), sa samo 160 km predjenih ???? stranac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan ne pase mi to.treba mi da stavim na yamahu yzf 750,95 god...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 700 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 711 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan aha,znaci do je model FZR 600 oko 1994-og godista.da li ti odgovara taj motor od 600ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan pase mi samo od 1000-ke i da je kao moj 750.600ccm je manji blok,ne pase mi.1000 mi pase skoro saraf na saraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desilo sa tvojim agregatom? A ako budes ubacivao agregat od 1000 kubika,moguce da ces imati problema sa ona dva safa na glavi sto se kace na ram tj. gornji nosaci,ali i to se da resiti,samo se taj nosac skrati i ponovo zavari. A jesi li se rastitivao,mora li i struja od hiljadarke ili samo cdi,............ E da,ako ti treba delova,mislim da forumas Sasa nis ima ceo rasturen agregat za yzf 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Neznam druze napravio sam motor,ide pali sve kako treba al pusi ko parnjaca sramota me da ga vozim,nevidim nista iza sebe kad ga nabodem,i jede mi svecice kao lud.i to samo trecu i cetvrtu.kontam ne vredi ni da ga otvaram kad mi karike samo kostaju 200 evra.imam osecaj kao da mi sipa ulje direktno u cilindar.da poludi covek. raspitivao sam se to za 1000-ke,ja moze se to resiti 100 posto. http://www.d-murray.co.uk/convert.htm sta da radim?da ga otvorim pa sta mi bog da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan od fz 750 pase sraf na sraf, ali je potrebno preraditi instalaciju zato sto on ima dva pick up-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Neznam druze napravio sam motor,ide pali sve kako treba al pusi ko parnjaca sramota me da ga vozim,nevidim nista iza sebe kad ga nabodem,i jede mi svecice kao lud.i to samo trecu i cetvrtu.kontam ne vredi ni da ga otvaram kad mi karike samo kostaju 200 evra.imam osecaj kao da mi sipa ulje direktno u cilindar.da poludi covek. raspitivao sam se to za 1000-ke,ja moze se to resiti 100 posto. http://www.d-murray.co.uk/convert.htm sta da radim?da ga otvorim pa sta mi bog da? Vidi sa Sasom nis da li ima delova,i koliko bi ti uzeo para,jer ako ti je dobra glava i radilica,mislim da imas racuna da uzmes stubline,kilipove i karike zajedno ako ima i da valja,i skopis tvoj agregat,i samo zamenis gumice ventila i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A kolika je kompresija? Ja mislim da tebi problem prave samo gumice ventila. Ako on lepo pali ne bi trebalo da su bas toliko lose karike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan vidi kompresija je odlicna oko 12.5 na svim cilindrima.ujutru pali kao mina,povucem sauh i bez gasa na ovu zimu upali.neznam dal ima veze,ali dok mi je bila losa kompresija nije toliko dimio.skoro nista nije dimio.dal je moguce da uvlaci pored gumica toliko da mi masti svecice posle jednog kruga kroz grad.ali pazi samo na 3 i 4-tom cilindru mi masti.1 i 2 nista suve ko barut.a kompresija na sva 4 cilindra ista.na odusak mi ne pusi.sta mislis da skinem glavu sutra pa da vidim sta je?i jel mora novi dihtung glave ako budem rasklopio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A na kojim cilindrima ti nisu ventili zatvarali lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan i jel mora novi dihtung glave ako budem rasklopio? Ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidi kompresija je odlicna oko 12.5 na svim cilindrima.ujutru pali kao mina,povucem sauh i bez gasa na ovu zimu upali.neznam dal ima veze,ali dok mi je bila losa kompresija nije toliko dimio.skoro nista nije dimio.dal je moguce da uvlaci pored gumica toliko da mi masti svecice posle jednog kruga kroz grad.ali pazi samo na 3 i 4-tom cilindru mi masti.1 i 2 nista suve ko barut.a kompresija na sva 4 cilindra ista.na odusak mi ne pusi.sta mislis da skinem glavu sutra pa da vidim sta je?i jel mora novi dihtung glave ako budem rasklopio? Šta si ti u stvari radio, mislim kako si popravio kompresiju? Ok video sam drugu temu, nastavimo tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan na 1 i 2 cilindru nisam imao kompresiju.t.j.na prvom sam imao 2,3 bara,na drugom 4,5 tako nesto ne secam se a 3 i 4 cilindar su bilo oko 10.sad me zezaju 3,i 4.ali sad sam pricao sa majstorom sto mi je resio kvar kaze da su karike i da je on menjao gumice ventila na tom motoru vlasniku pre mene.kaze karike su sigurno i da se necudim sto kad je dobio kompresiju da vise dimi neznam stvarno sta mi je za raditi jel ima neko broj od tog decka iz nisa sto ima delove za yzf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi bezveze polovne karike tražiti, cene za nove po netu su 40-50e jedino ako se ispostavi da ti trebaju i klipovi, novi ne dolaze u obzir. Ako je ne misliš tako voziti ili prodavati otvori pa onda pravi planove. btw, zašto je taj majstor ostavio nategnute ventile kad je menjao gumice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Broj telefona Sase iz Nisa 018/237-738 ili 064/1286-963 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan mozda je problem u karburatorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo slucajno naleteh na frz agregat. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=88557&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-CBR-900-RR,-ZX-6-R,-FZR-600-R,-FZR-1000-R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam problem.zamenjen je agregat stavljen je od thunderrace 1000 i radi ko sat :).ne isplati se raditi generalno na motociklu,siguran sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan odlicno...kako ide sad yzf ,i jesi li ostavio 5 brzina menjac,ili si napakovao yzf-ov 6 brzina,i ako nije tajna za koliko si para nabavio agregat,ako hoces da prodas taj yzfov stari posalji mi cenu porukom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...