mic 45 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Пре две недеље,на форуму сам тражио некакве информације,како да исправим резервоар од мотора,који је имао два велика и нека мања удублења.Нашао сам само тему за скидање корозије,али ништа за исправлање.Зато отварам ову тему,како сам ја то урадио,можда неком буде користила. Кроз причу са мајсторима,лимарима,сазнао сам да резервоар мора добро да се очисти,јер чак и пун са водом може да експлодира,кад се заварује,због тога нико није хтео то да ради.Тако сам почео. Прво сам демонтирао,вентил за гориво и показивач нивоа горива. Неколико пута сам напунио водом резервоар,опрао детергентом, најбоље чисти алкохолно сирче(оцет).Сипао сам 1 литар промучкао добро и опет опрао водом.Мирис бензина и испаренја су готово нестали,пробао сам није било опасности од експлозије. Однео сам резервоар код лимара,који је апаратом(обратни чекич) извукао набијени лим,ако су манја удубљенја може да се залеми мутер,навије се дужи штраф,и тако избије удубљеенје. Лим на резервоару је веома танак,код мене су се отвориле десетинак рупа.Рупе сам затворио калајем,грејао сам пламеном,чистио рупицу са угашеном солном киселином(солна киселина у коју сам ставио цинк) и наносио калај.Проверио сам лемове са бензином у резервоар, било добро,нема цуренја. Резервоар је био спреман за китирање и фарбанје,што није проблем.Ево неке фотографије. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoj odneo u Laboratoriju i oni rešiše problem sa curenjem i izvlačenjem. Cim nađem gde je u temi postaviću link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...