ssnupi 261 Napisano Februar 4, 2011 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Pa javi ako stigne da pokusa i ostatak bande Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Meni prosle godine stigla 2 kataloga iz Touratack-a. Mislim da postarinu nisam ni platio. Bila je tema na forumu da su jos neki ljudi narucivali tako. Posle toga Touratack je izbacio Srbiju iz liste zemalja u kojima besplatno salje kataloge. Inace na limundu sam pre neki dan uzeo louis i polo kataloge za 351din oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 4, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si odradio preko limunda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno ni jedna ponuda do sada . Mislio sam da ce biti barem nekoliko. Ja sam oba kataloga kupio tako da meni vise ne trebaju ali neka je tema za ove koji i dalje traze. jbg kolega imo 2 i dao nekim likovima,izvini sto ranije nisam mogao da ti javim,kolega je bio na putu pa zato nisam znao dal ima pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je stigao Polo katalog pre nekoliko dana. Poštarinu sam platio 410 dinara i još sam morao da idem u Beograd da ga podignem. Zajeb je bio jer sam stavio adresu firme, pa onda ne isporučuju na adresu (iako je na prvom mestu u adresi bilo moje ime i prezime). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...