mitri 1847 Napisano Januar 31, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko je najbolji GPS za Srbiju Nema greske ako njega poslusas ! Slažem se, samo ne znam kakvi su mu kriterijumi za kvalitet puta, ono njegovo veliko magare može da prodje gde god hoćeš, a ja sam se skroz iskrckao, recimo, na putu od Despotovca do Krepoljina. A da ima prirode za gledati, ima. He he, ovo mi nešto poznato ... pre par godina sretnem Lalajka na Borskom jezeru, i pitam ga kakav je put Krepoljin-Despotovac ... pa sam posle psovao krckajući se po putu koji je po njegovom kriterijumu - odličan ... ... naravoučenije - kad voziš z750, za kvalitet puta pitaj nekog ko vozi sličan motor, a nikako nekog ko vozi Africu, baš zbog te razlike u kriterijumu ... ... zato sad i vozim Transalpa, i svejedno mi je kakav je put ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... I meni sve jedno kakav je put, ja vozim Jawu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1786 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 1029 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ok je put, nije za jurnjavu, ali pored one prirode i svega onoga, uzivaces u sporijoj voznji i kada predjes Golubacku tvrdjavu samo pici uz Dunav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ok je put, nije za jurnjavu, ali pored one prirode i svega onoga, uzivaces u sporijoj voznji i kada predjes Golubacku tvrdjavu samo pici uz Dunav Pričamo o povratku preko Brze Palanke, itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan e ovako sam nešto teo da pitam, strpljenje se isplatilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prosle godine u junu za povratak odlucio preko hidroelektrane u Rumuniju pa uz dunav i kasnije uz reku Neru do granicnog prelaza Kaludjerevo pa nazad u Srbiju. Djerdapska klisura je fenomenalna i sa Rumunske strane, ali put je bio u katastrofalnom stanju, tj. svugde su bili radovi na putu i ako je zavrsen mogu misliti koliko je sada lep za voznju jer su deonice koje su bile gotove fenomenalne. Ako od Moldova Nouă nastavis uz Dunav procices kroz niz sela po losem asvaltu i napraviti turu uz Neru,ali po meni se isplati jer je priroda fenomenalna i ja sam se odusevio. Doduse drugar na gsxf1000f se zalio da nista nije video od rupa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kako ću tek onda ja na R-u .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 11, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ja imam info da je Djerdapska magistrala na rumunskoj strani tokom jeseni prosle godine kompletno renovirana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to bi bilo super ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam info da je Djerdapska magistrala na rumunskoj strani tokom jeseni prosle godine kompletno renovirana Pa bez obzira jel je ili nije, ja bi osobno išao do Kladova srpskom stranom, a natrag rumunjskom stranom... A i nije ta cesta sa rumunjske strane tako loša da bi Strašilu pravila problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš reći da se ionako vozim ko baba, pa mi ni rupe ne smetaju .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš reći da se ionako vozim ko baba, pa mi ni rupe ne smetaju .. Baba jesi, bez obzira kako voziš! Šalu na stranu, Đerdapska klisura je must seen destinacija, i jedna od rijetkih koju imaš prilike vidjeti sa obje strane. Ja sam vidio samo rumunjsku, zasad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan znači da to uvrstim u turu .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6115 Napisano Februar 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Znate li onaj vic "puuu al baba vozi"? http://vrhunske-ribe.bloger.hr/post/pu-al-baba-vozi/253592.aspx Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan glas za djerdapsku magistralu od kad mi je cale rekao za ovu deonicu, isao sam motorom smederevo - d.milanovac ili kladovo jedno 4-5 puta. ma idi, one predele kad prodjes po lepom, suncanom danu... ma divota jedna ja sam se primio ko dete na sisu. samo da upozorim kolege motordzije da ni u ludilu ne krecu "precicom" kroz planincinu izmedju majdanpeka i d.milanovca i dan danas vucem traumu iz detinjstva sa te ture najduzih 20km koje sam u zivotu prosao. Da ne spominjem krater do kratera na deonici majdanpek - kucevo. ali to je neka druga prica i jos jedno upozorenje za djerdapsku magistralu, iako je put predivan a priroda da se zabezveknes, nema opustanja. odroni su cesti, par puta sam naisao na kamencinu velicine pola tocka ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tim putem nikada nisam prošao, i vrlo bi rado išao ove godine. Ćisto malo da se provozam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nika 0 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 17 postova Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isao kolima par puta,predivno je.. Ovo leto 100% palim motorom. U planu je krug za 2 dana, 730km, Sabac - Pozarevac - Kladovo - Zajecar - Paracin - G. Milanovac - Sabac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Februar 12, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja tim putem nikada nisam prošao, i vrlo bi rado išao ove godine. Ćisto malo da se provozam. Mozemo zajedno al' da vozis polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu i ja ? al da se polako vozi isao sam turu bg - kladovo - zajecar - paracin - bg i isao sam turu bg - sabac - loznica - bajina basta - uzice - kraljevo - bg al nikad nisam spojio turu mnogo je lepa deonica i ova prema zapadu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo zajedno al' da vozis polako Strogo po ograničenjima brzine i uz poštovanje horizontalne i vertikalne signalizacije. ZOBS na prvom mestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan samo da upozorim kolege motordzije da ni u ludilu ne krecu "precicom" kroz planincinu izmedju majdanpeka i d.milanovca Znači rođeno za mene, što grbavije i sa više rupa, to bolje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Februar 12, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sve smo se razumeli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan samo da upozorim kolege motordzije da ni u ludilu ne krecu "precicom" kroz planincinu izmedju majdanpeka i d.milanovca Znači rođeno za mene, što grbavije i sa više rupa, to bolje! Deonica od 22km uzanog asfalta sa puno kratkih krivina kroz staru bukovu sumu. Nekoliko skretanja u off vodi vas sumarskim putevima bez kraja ...idealno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18615 Napisano Februar 18, 2011 Integrisan, 8483 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam info da je Djerdapska magistrala na rumunskoj strani tokom jeseni prosle godine kompletno renovirana Sada tek videh - pa da odgovorim zbog ostalih: zakljucno sa novembrom 2010. od Orsove ka Nikolicevu ostalo je jos nekoliko nerenoviranih i nezgodnih deonica. Znaci, nije jos renovirano sve. BTW, ovo sam ti i uzivo rekao, buduci da si jednom nesto slicno napisao na forumu, ali si zaboravio;)). Godine, godine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...