draza 548 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa gotovo . Ostaje sediste da se uradi i jos par sitnica . 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Mart 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aco, vrati mu pare i uzimaj motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6357 Napisano Mart 3, 2011 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hm.... pa jos se vodi na mene... hm... a nema ni ovlascenje... :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan BRUKA!!!Sto bi rekli mladi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 4, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aco! Neko ti ukrao motor, video sam ga nekim slikama!!!!! TRK U POLICIJU!!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Strava, ovo nije motor koji sam video letos kod Srca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobro ispao, haos!!! :care: svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Cek !!! Jos niste sve videli . Sediste odradjeni i spusten zadnji deo koje bio suvisan . Mastor Karbi ga je odradio svaka mu cast . Ali ja nisam poneo aparat da uslikam pa slike sutra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo mogu ja da uslikam to sedište ... za dž Odlično si gu načinio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan momci jel ovo trazite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ...jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo napokon je sve sredjeno . Ostale jos neke sitnice ali to ostavljam za kasnije ( u hodu sto se kaze ). Onda je moj naslednik isprobao malo da vidi da li mu odgovara E sad sledi ono sto se na forumu non stop prica cija je mazalica bolja i kako je najbolje da se napravi . Ja mislim da je ovako najbolje a sve ostalo ne valja . Ma salim se , najbolja je mazalica ona koja radi i obavlja svoj poso . Prvo sam plasticnu cevcicu uvuko u bakarnu cev za kocnice . Onda kao da je Honda znala da cu da pravim i ugradjujem mazalicu i ostavila taman toliko prostora da se stitnik lanca zasrafi i lepo uhvati i stegne cevcicu . Navuko sam crevo okolo cevcice da ne bi gulilo viljusku . Sve to lepo stego i naravno cekam elektro ventil . Znaci radovi se odlazu do sutra nadam se da mi vrate ventil . Tako da pogledajte sledece slike koje cu da okacim kada nastavim radove jer sam doso do jedne sjajne ideje . A koja je to ????? Videcete ako nastavite da gledate . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pedantno, to mi se sviđa Jel ne treba mlaznica i sa druge strane? Mislim, da li i ovako lepo i ravnomerno podmazuje lanac? Naravno, pitam one koji su već probali ovaj sistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja taj sistem godinama koristim . I licno ga pravim na svakom mom motoru . Probao sam na mom Varaderu da napravim sa obe strane ali kad sam video da isto podmazuje lanac i ovako i onako odustao sam od truda . Inace kada lepo radi i podmazuje ( naravno kada je lanac podmazan kako treba ) onda se ulje samo dodaje to jest prolazi sa jedne na drugu stranu bez problema . Treba malo na suv lanac u startu kao kod mene malo vise odvrnuti da kaplje ali posle laganica . Na jedno 10-ak motora koje sam imao od toga na jednom original scotoiler ( a i on ima samo sa jedne strane da podmazuje lanac ) ja sam prezadovoljan . Lanac je lepo podmazan i sa leve i desne strane . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Onda odlično, šta reći. Motor izgleda super, sada još žena da ti da dozvolu da ga ponovo parkiraš ispred Srca (zbog navale devojaka) i nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga ce da bude ali sta da se radi jos sam mlad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Mart 6, 2011 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja taj sistem godinama koristim . I licno ga pravim na svakom mom motoru . Probao sam na mom Varaderu da napravim sa obe strane ali kad sam video da isto podmazuje lanac i ovako i onako odustao sam od truda . Inace kada lepo radi i podmazuje ( naravno kada je lanac podmazan kako treba ) onda se ulje samo dodaje to jest prolazi sa jedne na drugu stranu bez problema . Treba malo na suv lanac u startu kao kod mene malo vise odvrnuti da kaplje ali posle laganica . Na jedno 10-ak motora koje sam imao od toga na jednom original scotoiler ( a i on ima samo sa jedne strane da podmazuje lanac ) ja sam prezadovoljan . Lanac je lepo podmazan i sa leve i desne strane . Baš takva iskustva imam i ja sa jednom kapalicom - cevčicom, lanac je lepo podmazan sa obe strane. Za dve pune sezone ukupno sam 9 puta menjao ulje u motoru a lanac ni jednom nisam dotegao, nije bilo potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 7, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo na podvigu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Drazo,, ja imam zadnje svijetlo(stop svjetlo) od Kawasakija UniTrak,,,po dimenzijama je vece od tog tvog,otprilike na mjeru onog sto tebi treba!!! Ako mozes napisi mjere sirina i visina lampe,,da provjerim dal ti odobara ovo moje!!!(sutra cu slikat) HOCU DA TI POKLONIM !!! I ja restauriram moju Hondu,doslo je do par tacaka do paljenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Gogo . Napravio sam stop svetlo i upasovalo se ekstra bez prepravljanja . Tako da hvala na pomoci i retko ko bi POKLANJAO !!! Hvala ti opet i puno srece sa Hondom !!! Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi motor je sastavljen provozan i to je to u sustini . Odustao sam od mazalice za lanac jer nemam ventil ( onaj sto svi stavljaju od akvarijuma ) za stelovanje . Kupio bi onaj sto se ztavlja za pneumatiku i da je precizan . Evo kako je ispalo . 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Mart 9, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam ti na zavrsenom poslu, svaka cast...eee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci.......................... Bez teksta! Ja ne bih imao srca sad da sidjem s asfalta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6357 Napisano Mart 9, 2011 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel se izgubila ona rupa pri naglom davanju gasa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...