shvaba 17 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeee pa sad mozed da kupis one majce sto si ostao duzan da platis onom tipu iz....gde bese donje-gornje kurtanice ma zbog tih majica sam i prodao motor' date=' da se ne brukam vise. Obraz je obraz[/quote'] Ma boli te racku u guzici,barem si se riješio onog servisera na kojeg si mi se stalno žalio da nema pojma i da ti je uvijek zajebo Stromu! :wink: :finger: :finger: :finger: :finger: :baeh: :baeh: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: Ja nikad nechu biti Dr. Chala, al me chovek tako dobro nasmeje svaki put da to nije zdravo........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeee pa sad mozed da kupis one majce sto si ostao duzan da platis onom tipu iz....gde bese donje-gornje kurtanice ma zbog tih majica sam i prodao motor' date=' da se ne brukam vise. Obraz je obraz[/quote'] Ma boli te racku u guzici,barem si se riješio onog servisera na kojeg si mi se stalno žalio da nema pojma i da ti je uvijek zajebo Stromu! :wink: Nije Stroma tesko zahebati :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 30, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Boki, evo vec pola sata placem nad zlehudom sudbom kletom i prodatim Stromom... tako da sam resio da i ja prodam motor, dakle evo prve zvanicne objave da ce jos jedan Strom biti na prodaju od ponedeljka.. to nema veze ni sa cim drugim (narocito ne sa berzom i akcijama) vec samo i iskljucivo sa Djurinim teskim emotivnim stanjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan prodaja u znak solidarnosti, onda moras aukciono da ga dash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 31, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa i bice aukciona prodaja, sa klauzulom "@ this price / sell now!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 31, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pa i bice aukciona prodaja' date=' sa klauzulom "@ this price / sell now!"[/quote'] a jel pare od aukcije idu u dobrotvorne svrhe..? :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pa i bice aukciona prodaja' date=' sa klauzulom "@ this price / sell now!"[/quote'] a jel pare od aukcije idu u dobrotvorne svrhe..? :mrgreen: Moze da podrzi dvojcu momaka koji motorima idu za Japan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 31, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a jel pare od aukcije idu u dobrotvorne svrhe..? Normalno! Sve pare idu za unapredjenje kvaliteta zivota, povecanje kapitalne vrednosti i jacanje trzisne pozicije.. pogodi cije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jun 1, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan a jel pare od aukcije idu u dobrotvorne svrhe..? Normalno! Sve pare idu za unapredjenje kvaliteta zivota' date=' povecanje kapitalne vrednosti i jacanje trzisne pozicije.. pogodi cije [/quote'] samohumanost na prvom mestu :wink: :mrgreen: :cool: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...