JevtaNS 1928 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nosač zadnjeg kofera bio na Aprilii Pegaso 650 al uy manje prerade može i na druge modele. Može zamena za novce ili ploču Givi ili Kappa ona na cevi monokey. cena 20 e 0641433382 Može i sa sve koferom onda je cena dogovorna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano April 17, 2011 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežimo malo kako je krenulo lepo vreme sa novim slikama.Moguća zamena za razno .Ploču sam rešio.Može i prodaja sa koferom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vas potsetim ako nekomm treba za zimsko sređivanje.Znači i nosač i kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Jevto jel pasuje to za moju masinu?? ima mislim isti sistem kacenja kao tvoj moped Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Novembar 4, 2011 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je ostalo od proslog motora.Za ovaj sam kupio nov. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Jefto, izvini sto nisam na vreme odgovorio na tvoju poruku oko ponude za nosač kofera (napisao si je kod moje ponude za Givi Maxia 3), selio sam se... U svakom slučaju hvala na ponudi, imam dva ona plastična nosača za top-case, tako da će mi oni za sada biti dovoljni. Čujemo se, pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...