Brka 2 Napisano Mart 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, Rajko je '77-'78 godiste tako da sigurno ne moze. A najvise mrzim kad neko kaze to moze cale da ti bude. Ne razumem kako vi ne shvatate, mozda moze ali NIJE. Ja imam samo jednog oca, jednu majku i rodjenog brata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 15, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan :kaboom: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pokrecem novu temu... Citao sam par tema o letnjim jaknama, ali nisam mogao da odlucim. Hteo bih da pitam... uzeo bih nesto sto je lagano i sto ne propusta vetar. Treba mi za put van grada. U Markosu mi je covek pokazao neki model Ixon jakne, ne secam se koji, ali je sva rupicasta. Koliko mi se cini, nije bas najbolji izbor. Moze li ko konkretno...taj i taj model, tu i tu ima da se kupi, cena ta i ta? Tnx! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni taj posao lepo obavlja Ixon Cubic, doduse po gradu i velikim vrucinama hocu da crknem u njoj, van grada je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Da se ne crkava od vrucine u njoj na semaforima i slicnim stajankama ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako mislis da ne crknes od vrucine u jakni koja ne propusta vetar? P.S. Gde si bre, u zemlju si propao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 9, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro uzeo Polo Hellfire letnju jaknu za 100e, ima postavu ,skidaju se rukavi, ima dodatni pojachani pojas za stomak,i sva je rupichasta tako da je za leto extra a kada uvece zahladi postava ili nepropusna trenerica reshavaju stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Ixon Diablo za leto (dobro se pokazala do sad) i Bering (za ostala godisnja doba) zaboravio sam model, uglavnom duza je i dosta deblja, ima ulozak, ima sve stitnike i dosta dzepova ne propusta nista, vozio sam sa njom na minus 15 i odlicna je. Takodje imam bering pantalone uskladjene sa tom jaknom, znaci deblje i sa uloskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 13, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D Vijetnamka, bato, sa ili bez postave i protektori za kolenca i - vozi Misko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 57 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam koznu moto jaknu koju sam dobio iz Italije.Mogu reci da sam zadovoljan,koza je mekana i lepo stoji.Ima laganu postavu ali se ne skida.Jakna nije ni letnja ni zimska.Kada nosim ispod majcu uopste mi nije vrucina a nosio sam je i po hladnijem vremenu preko duksa i nije mi bilo hladno.Znaci,to je neka JESEN varijanta.Nema plasticne protektore ali ima sundjere na potrebnim mestima.Vetar uopste ne propusta i lepo stoji i uz vrat.Po gradu je malo otkopcam tek toliko da malo dise.Doneli su mi 2 jer nisu znali koja mi velicina odgovara i ja sam zadrzao L a XL mi je ostala za prodaju.Svidja mi se to sto je jako upadljiva na putu,narocito nocu jer ima reflektujuca polja ( sive povrsine). Evo je na slici : http://cdn.bjbikers.com/images/imported/ZS/D1qgN_jakna1uv4.jpg Srle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1216 Napisano Jul 20, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para je jakna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 57 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 150e ali mogu malo i da skinem cenu,kazi koliko nudis... Mislim da je za dobru kozu to i dobra cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...