red_alert 16 Napisano Januar 23, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima imam jedan mali problem na Zx9r 96 nikako da ukapiram sta se desava nekako do 3000 obrtaja stuca nece da prima gas nekako cudno radi a i trosi ko lud auspuh crn a ne trosi ulje pa me zanima gde moze da bude problem i dali je uopste resiv a da a preko 3000 obrtaja lepo vuce ne gusu se al i dalje trosi kad pokusam da stanem i naglo pustim gas motor se gasi ako ga neprevarim na gas pa bi mi dobro dosla mala pomoc ili savet hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Smesa,tj mnogo benzina. Ja bi prvo krenuo od filtera za vazduh......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 23, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan filter je nov a to gde se podesava smesa neznam kako i gde i iskreno nesmem ja to da cackam oko smese .mislim mogu da probam al neznam ni gde se to podesava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Skini sa neta manual za njega,pa nadji. Mada ne bi bilo lose da ga oteras u servis,da ti to sve zavrse i sinhronizuju karbove i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 23, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan a kolko to moze da kosta posto sam ja malo dalje od servisa jedno 100 KM do najblizeg tj do paracina posto toga u zajecaru nema i koj je onako po preporuci dobar sto se toga tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bar do Nisa u servis ako ides... nije ti daleko, a cene zavisi ciscenje i stelovanje od samog majstora sarene su cene a ne prate kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 24, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan eee pa jos i kad bih znao gde i ko to radi posto nisam do sada imao problema sa karburatorima nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan nađi nekog kod tebe da ti prešteleju karbove i vatra samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...