petko 13 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan nazalost trka je odlozena za 9.10.2011. tako mi je danas javio predsednik moto klasika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 9, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan planirao sam za prvu ruku da stavim tomosovo. Obavezno javi rezultate i da koje je to paljenje i od cega je Postoji skoro idealno paljene , pogotovo za ES,TS modele . Samo jos uz pomoc reducir prstana , moze se originalno montirati palenje od JAWE Babete 50 . Bez kontaktno je a i dosta je lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan planirao sam za prvu ruku da stavim tomosovo. Obavezno javi rezultate i da koje je to paljenje i od cega je Postoji skoro idealno paljene , pogotovo za ES,TS modele . Samo jos uz pomoc reducir prstana , moze se originalno montirati palenje od JAWE Babete 50 . Bez kontaktno je a i dosta je lagano Tacno. Pogledajte u mojoj temi, vec godinama vozim sa tim paljenjem bez ikakkvih problema. Imate skicu reducir ploce, i shemu pratece elektronike. Jedino postoji jedna caka sa ovim paljenjem.... prilikom startovanja motora trazi "ostrije" gazenje kurble, i sigurno pali iz prve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63533-ts-chopper-ove-ludorije/page__view__findpost__p__1068619 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je to kod mene, doduse ovde je ploca od pertinaksa ali sam drugaru pravio od alumunijuma kod strugara i mnogo je bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 10, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jos i to da su za trke ona tri namotaja za svetlo visak ! pa eto jos kojih grama ustede na tezini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hvala vam na srdacnoj pomoci :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna u cemu je razlika izmedju palljenja babete 210 i 207 pitam jer sam nabavio poluispravno paljenje od babete 207 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 11, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan razlika je valjda samo u tiristorskom delu i bobini. Napravi elektroniku po onoj shemi, stavi obicnu bobinu i teraj. A da valjda se i drugacije povezuju namotaji za svetla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 11, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom , nema razlika . Ali postoji, kada je posebno tiristorski deo od bobine ili kada je to u jednom komadu . Indikator i namotaj varnice kao i magnetni rotor su isti . Mozda treba naglasiti , bobina i nije bas normalna ! SAMO NA BABETAMA IDE 4 V !!! (bar meni poznato) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom , nema razlika . Ali postoji, kada je posebno tiristorski deo od bobine ili kada je to u jednom komadu . Indikator i namotaj varnice kao i magnetni rotor su isti . Mozda treba naglasiti , bobina i nije bas normalna ! SAMO NA BABETAMA IDE 4 V !!! (bar meni poznato) Kod mene je 6v, a sasvim normalno radi i bilo koja od auta na 12v, provereno. Mozda samo prilikom startovanja ne da bas najjacu varnicu, ali kad upali radi bez problrema. Moze cak i od tomosa, samo se usrafi na masu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 12, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan OK , svi smo mi na balkanu i verovatno pametniji od inzinjera koji su to projektovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ok, mozda i nismo, ali sigurno ne treba slepo prihvatati neka tehnicka resenja koja nisu najbolja, vec ih treba, logicno, zameniti nekim drugim.... na kraju mozda i medju nama ima inzenjera... ma briga me i da je doktor nauka projektovao nesto, ako to ne valja zamenicu ga nekom buzdevinom koja je bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 13, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Coperu dali ima dovoljno snage da tera ostatak potrosaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 13, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan osim sirene i zmigavaca, zapravo rade samo pod odredjenim obrtajima zbog nejednake struje. Naravno, javlja se problem slabljenja svetla na nizim obrtajima, ali meni je ok, dosta sam vozio van grada i nocu, jedino se promecuje da malo smeta nizbrdo u krivini u petoj brzini, ali retko. Inace vec sam negde pisao sijalice su mi 12v far mislim da je 50/55w stop i pozicija po 5w. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Avgust 13, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan da li ima neko na prodaju paljenje od babete ili samo plocu sa kalemovima posto sam dobijo na poklon magnet tristor i bobinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan da li ima neko na prodaju paljenje od babete ili samo plocu sa kalemovima posto sam dobijo na poklon magnet tristor i bobinu Pitaj u temi Jawamania mada sumnjam da ovde ima Bebeta, pojavila bi se negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Petko ako ti nije problem Deki mi je stigao sa mora i ovih dana bi trebalo da se proba paljenje ako mozes da budes jos malo strpljiv javljam rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Petko ako ti nije problem Deki mi je stigao sa mora i ovih dana bi trebalo da se proba paljenje ako mozes da budes jos malo strpljiv javljam rezultat sta bi sa rumunskim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan ok cekam rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sumi konacno je stigao jos jedan ceo MZ ETZ 250 kojeg cu da uradim da mogu da ga vozim svaki dan i paljenje cuvam za njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan bobane jel bila proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Petko evo u fazi je ugradnje moram da napravim nosac bombine rupe se ne slazu pa moram da sve prilagodim vidi velicinu veci je semering u precniku od rotora samo jos da radi kako treba i bicemo na konju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno ga namestih u pocetnom obliku nema varnice ali kad sam zaokrenuo primarnu bombinu za 180 stepeni evo i varnice jos samo da vidim gde baca varnicu i da ga namestim na strob i moze se paliti nadam se da cu sutra privesti posao kraju pa se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan fino izgleda javi kakvi su rezultati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...