guja011 167 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo još jedne sličice za "miletovu svesku čudesa" , ovo je sa zener diodom od 6,8 volti , crtkana dioda je obična, poželjna zbog inverznog napona na zelenoj led a u paralelnom modu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo švrljanje u paintu baš zabavlja. evo šeme sa fetom i tu je valjda crtanjima kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Januar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi tu stavio mikroprocesor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 23, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Microprocessor ostavljamo za drugi put. Evo kako to izgleda u maxi procesingu Dodati jedan Lego LED holder LLH2.0 : I na kraju sve zaliti sa protivkratkospojnim antivibracionim silikonom 6.2: Danas bi trebalo da padne i finalna montaza... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 23, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo švrljanje u paintu baš zabavlja. evo šeme sa fetom i tu je valjda crtanjima kraj Sha je fet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Januar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Field efect transistor. Tranzistor sa efektom polja. Uglavnom, slično radi kao običan, bipolarni trandža ali ima mnogo manji unutrašnji otpor i manji pad napona u propusnom smeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bogme mile, upetljo si se u lelektroniku, sad si gotov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Januar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan gujo druže, šta da mu damo za zadatak sledeće, ovo je položio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ah, velik je FJR, "a i ništa ne valja" tako da prosto ne znam šta će pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo za mileta tropinska al na 2 žice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 23, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ta-Dah... Ali mi se nije svidjalo ovo sharenilo na crnom motoru.... Puno crvena: Malo zhuta: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan preradićeš ti to na čiste boje kad-tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 23, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi tu stavio mikroprocesor Bogami,trebace i to kad-tad :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 23, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci zadatak bi mogao biti day/night setting. Da malo manje shljashti nocu, a malo vise danju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 23, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan To jos moze da se uradi i bez procesora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 23, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i moze, ali ako bude shljastila previse, samo cu je malo cekicem kucnuti. FJR je izgleda motor za menadzere, pa ako sta treba da se radi, vodi kod dile. Ladno sam poludio dok sam sve sastavio. Jbt, da bi prikljucio accu na punjenje, treba rastaviti pola motora. A proces je ubi boze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Januar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da izvedeš neki konektor za punjenje od akumulatora do ispod sedišta tako da ne moraš stalno da rasturaš sve kad puniš accu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 23, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno cu gi izvedem, samo mi je sad taj konektor na XJ-u, a FJR jos nema tablice. Nego sam samo onako naveo jedan od mora "dobro osmisljenih rjesenja" na FJR-u. Ima toga koliko hoces. Evo npr. retrovizori ne mogu da se sklope, a ima ih metar, sto opet implicira da je predvidjen za ljude sa veeelikim garazama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...