TA96 300 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko u Srbiji prodaje Twin Air vazdusne filtere? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan U Auner katalogu ima Twin Air filtera, a robu iz Aunera donosi Bera sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U Auner katalogu ima Twin Air filtera, a robu iz Aunera donosi Bera sa foruma Hvala Bane. Ja sam pokusavao da stupim sa njim u kontakt u par navrata na p.p.i sms ali mi nije poslo za rukom, verovatno mu moji upiti nisu bili zanimljivi pa nije nasao za shodno da odgovori. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 94 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan bera je bio na odmoru, tek sto se vratio. uglavnom se ne javlja na telefon kad je na putu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 22, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan A probaj i sa Viktorom iz Novog Sada, on radi sa Auner-om Primoto 021/402-376 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A probaj i sa Viktorom iz Novog Sada, on radi sa Auner-om Primoto 021/402-376 Izgleda da subotom odmaraju, probacu od nedelje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko u Srbiji prodaje Twin Air vazdusne filtere? Za koji ti motor treba tacno, vidim da je TT samo da li je 125, 350, 500 ili 600 Guevara je generalni uvoznik i distributer Hiflo-Filtro filtera za motocikle a off-road filtere (sundjer) za njih pravi holandski TwinAir pa moze da se desi da imamo na stanju pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko u Srbiji prodaje Twin Air vazdusne filtere? Za koji ti motor treba tacno, vidim da je TT samo da li je 125, 350, 500 ili 600 Guevara je generalni uvoznik i distributer Hiflo-Filtro filtera za motocikle a off-road filtere (sundjer) za njih pravi holandski TwinAir pa moze da se desi da imamo na stanju pozdrav Pa prvo sam kod vas gledao Za Yamahu TT600E 2001, ali ga nema u katalogu ni Hiflo ni Vicma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko u Srbiji prodaje Twin Air vazdusne filtere? Za koji ti motor treba tacno, vidim da je TT samo da li je 125, 350, 500 ili 600 Guevara je generalni uvoznik i distributer Hiflo-Filtro filtera za motocikle a off-road filtere (sundjer) za njih pravi holandski TwinAir pa moze da se desi da imamo na stanju pozdrav Pa prvo sam kod vas gledao Za Yamahu TT600E 2001, ali ga nema u katalogu ni Hiflo ni Vicma. Drago mi je da to cujem sad sam proverio jos jednom za svaki slucaj da nesto nismo propustili i ne definitivno ga nema, katalog kaze Sorry, not available pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan bera je bio na odmoru, tek sto se vratio. uglavnom se ne javlja na telefon kad je na putu Javio mi se Bera, imao sam stari broj telefona, zato nisam uspevao da ga kontaktiram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stigao filter od Viktora, Primoto, hvala svima na pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...