Jump to content

Moto Zajednica

Cajgeri za Transalpa 600v - Izrada

Recommended Posts

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Postavio sam temu i na bikers.in.rs ,nikako nisam uspeo da nadjem nekoga ko ima gotove cifarnike za transalpa u vektoru,spremne za stampu,pa sam odradio sve ispocetka...Neki od predhodnih vlasnika je nalepio preko fabrickih cajgera neke cifarnike u svojoj reziji.Problem je bio u tome sto je stampao na obicnom papiru i lepio nekim "oho" lepkom,ti papiri su se vremenom odlepili i kazaljke su pocele da zapinju za njih...Operacija je bila neizbezna 1neznam.gif ...Rasturio sam satove,izvadio plasticne cifarnike,odlepio sa njih papirice i osmirglao vodenom smirglom sve sa njih...Kod Tine Bambine sam odneo osmirglane plastikice i sliku fabrickih cajgera,devojka se mucila 4-5 sati,crtala sve ispocetka i uspela 0takoje.gif Odstampali smo sve u tri sloja,prvi na providnoj zelenoj foliji,drugi na tankoj beloj i treci na mat crnoj,na kojoj su bili prorezi za svaki broj,podeljak,rupice za srafice,kilometrazu...Malo zeznuto ali efekat na kraju najslicniji onome koji daju fabricki cifarnici...pogledajte slike,pa ako nekome bude trebala pomoc,tu sam 0namigivanje.gif

giZzk_hpim6703.th.jpg

SnNOB_hpim6701.th.jpg

CZxAI_hpim6699.th.jpg

hKZHg_hpim6698.th.jpg

csRrz_hpim6696.th.jpg

MQXxQ_hpim6692.th.jpg

4s84I_hpim6688.th.jpg

404.jpg

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Profi!

Nego, kakve su ti to folije i gde si ih nabavio? Stampaju se na laseru?

Folije ima Tina,a mogu i da se kupe u "Difol-u" na NBG kod Arene.Ovo sto sam ja radio nije stampa,seceno je na cutter-u,nisi lepo procitao,ali predpostavljam da na tim folijama moze i da se stampa.

@Vuleta

Devojka je inace firmopisac,ovo radi onako,bukvalno da pomogne...Zakljucices i sam kad budes cuo cenu,meni radila i neke nalepnice, logotipe Dakara,5 komada mi je naplatila oko 100tinak dinara.Uostalom videces i sam,ja imam samo reci hvale za Tinu,i sto se tice posla i kakav je lik. Adresa ti je Bul.Arsenija Carnojevica 145 (kada se ide autoputem,to je zgrada preko puta Genexa,lokal u prizemlju stambene zgrade), a tel.064 39 25 269 0namigivanje.gif

• Drug član, 877 postova
  • Motocikl: ...

Hvala matori! 0takoje.gif

Procitao sam negde da je radila nasim "kolegama" razne vrste nalepnica i da su vecinom zadovoljni! Ali nikako da se docepam broja... Farbao bih bocnu plastiku na kojoj pise Transalp, imala je blazu havariju 0tuzan.gif, pa da bi to sve ispalo kako treba kaze majstor mora da skine nalepnicu! Da bi ismirglao, pripremio, izjednacio boje, kako vec... Ne baratam najbolje tematikom 0stabre.gif

Naravno, kao i svaki pravi Srbin, ne bi daleko da putujem, a ni da puno platim, pa mi se Tina cini kao pravi izbor! 1aha.gif

• Drug član, 877 postova
  • Motocikl: ...

E da...

Umalo da zaboravim! 0takoje.gif za cajgere, a i za herc da ih rasklopis sam! Ja ne bih smeo ni u ludili! Bilo bi tu u najavi viska delova 1neznam.gif

• Podržavam 1

@vuleta

Nema na cemu druze,ja sam radio nalepnice na mom proslom TA,doduse '89,mnogo prostije nalepnice nego na tvom.Malo je sex zalepiti nalepnice,ali moze da se odradi ;)

Ljudi, danas mi je Tina poslala fajlove za izradu ovih satica, problem je sto su radjeni u Corel-u, kad pokusam da zakacim fajlove, pise da ne mogu da kacim tu vrstu fajla...Sve u svemu, ako nekome bude trebalo, imam sve spremno pa javite da saljem na mail... 1zdravo.gif

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Odlican rad! Ali evo jedan predlog. Bolje bi bilo da si umesto te zelene folije stavio skroz providnu (bezbojnu) i onda da ti boja osvetljenja zavisi od diode koju ubacis iza cajgera u sat. :) Ovako je staromodno, stavis belu sijalicu i ono sija zeleno. Bar meni brzo dosadi boja osvetljenja. Ja bih to menjao redovno. Crveno, plavo, narandzasto... :D

Odlican rad! Ali evo jedan predlog. Bolje bi bilo da si umesto te zelene folije stavio skroz providnu (bezbojnu) i onda da ti boja osvetljenja zavisi od diode koju ubacis iza cajgera u sat. :) Ovako je staromodno, stavis belu sijalicu i ono sija zeleno. Bar meni brzo dosadi boja osvetljenja. Ja bih to menjao redovno. Crveno, plavo, narandzasto... :D

Pa ja sam se nesto nameracio da bude fabricki, verujem da je moglo i bolje da se napravi :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja