peratrap 787 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan BUDAPEST MOTORCYCLE FESTIVAL 11-13 March 2011 Organizer: Hungexpo C.Co.Ltd. Phone: +36/1 263-6265 prosle godine bio i odoh opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan bio i ja, ali nisam ni malo imao neke posebne utiske, jer sam ocekivao mnogo vise i vece, ali u svakom slucaju ko kupuje opremu OBAVEZNO da ode! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su nam savrseni sajmovi mnogo dalje od Budimpeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 19, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gazda JANKO 3 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki M 800 Z - Intruder "custom" Prijavi odgovor kao problematičan bio i ja, ali nisam ni malo imao neke posebne utiske, jer sam ocekivao mnogo vise i vece, ali u svakom slucaju ko kupuje opremu OBAVEZNO da ode! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 4, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 4, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u to vreme nekim drugim poslom u Budimpešti, pa nema šanse da propustim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako se napravi neka organizacija, tu sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 5, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih se priključio karavanu. Išao bih po čizme i na vopi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 5, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo još neki evro da se skupi, i lako ćemo se dogovoriti. Nije to daleko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupujem neku opremu, da li se isplati ici ? Ako moze neko da mi kaze ko je bio da ne idem bezveze do Budimpeste unapred hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da se isplati otidji neces pogresiti bio sam prosle idem i ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su cene u odnosu na ove naše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan ponusa veca cene iste i nize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan otisao bih i ja po cizme, nazalost kod nas je ponuda ovakva, kakva je da li je neko zainteresovan da se ucipi za voznju kolima? racunam ako podelimo trosak na tri dela, lepo moze da nam ostane za pivce i klopu u Budimpesti. Ja sam za (samo ako nije neki auto koji trosi malo manje od space shutlle-a ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko u Budimpešti prodaje TCX obuću? Na sajtu proizvođača ne vidim da imaju dilera u Mađarskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko u Budimpešti prodaje TCX obuću? Na sajtu proizvođača ne vidim da imaju dilera u Mađarskoj. Između ostalih i Euromotor: http://www.euromotor.hu/shop/category/164/csizma.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da ce biti pogodno (vremenski) za putovanje motorom. A npr vozna karta za sve avanturiste je celih 15 eura u jednom pravcu. Svakako ostaje opcija da se napravi auto kolona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Opening hours: 11 March 2010: 10.00-23.00 12 March, 2010: 10.00-23.00 13 March, 2010: 10.00-18.00 ?? Mislim da su se zeznuli za godinu... TAmo pise da je dnevna karta 7 eura. i parking nesto manje od 5. http://www.motor.hungexpo.hu/visitors-information Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da ce biti pogodno (vremenski) za putovanje motorom.... U MARTU? MA DAJ! Ja ni sada ne silazim sa motora, a u martu ću se skuvati... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za (samo ako nije neki auto koji trosi malo manje od space shutlle-a ) ma jok bre 5.5L euro dizela trosi. racunam do tamo i nazad oko 800km i jos oko 100km da imamo fore po Budimpesti tamo vamo. Ukupno bi trebalo da je oko 6.500 dindzi. OK, onda, ako Bog da zdravlja, računaj na jednog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo pitanje, nevezano za vas topic, da li se placa putarina za motocikle za Madjarske autoputeve. I ako da koja je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan placa se vinjeta manje od auta al ne znam tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano Februar 24, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 4,5e za motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte nemaš potrebe ići autoputem. Manji putevi su sasvim OK za vožnju, bio sam više puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...