djura 28 Napisano Februar 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na autoputu u italiji....... jeeeeebote!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozete svi vi zajedno da komentarisete i :baeh: ke.ate ali da vidim ko od vas NE BI' VOLEO da ode i vrati se sa Elephant-a? Iskreno! Ja sam vec izjavio da bih volio jednom, al za drugi put nisam siguran. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Februar 16, 2006 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan A ja bi volio da gledam face šofera,koji u vetrovizoru vidi motor iza sebe a ispred sebe pola metara snijega. :paranoid: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Februar 16, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pablo kako da uploadujem jedan filmic sa puta' date=' jako zanimljiv[/quote']Dacu ti sutra link i uputstva kako da dodas na nas sajt. a ako imas bolju vezu, posalji mi na tekstovi@bjbikers.com, pa cu ja da okacim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Februar 17, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Na autoputu u italiji....... jeeeeebote!! pazi kad meni nije dobro ...svaka njima cast momci imaju ............... ovo je stvarno kako ovaj djura rece JEBOTEEEEE :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 19, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sad nema sanse da posalem filmic (inace filmic je snimljen na to istom auto putu), na kopu sam i vracam se tek za tri nedelje. Pa kad se vratim, saljem sve ostalo. Inace su ih kontaktirali iz Moto magazina da napisu reportazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Februar 28, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Po ovoj slici bi se reklo da mu je iskustvo bilo dragocjeno I verovatno neponovljivo Svaka im cast. Verovatno i oni zele da bude neponobljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...