panta_kg 687 Napisano Januar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Navozah se ovih dana i primetih da mi je ovo ispalo http://cdn.bjbikers.com/images/imported/gQ/oO4jj_180120111163.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/t3/wjvNE_180120111164.jpg kad sam primetio da mi je ispalo vratih sa ali ga je neki baja sa kolima nasao pre mene i brze bolje zgazio...tako da imam jos jedno parce koje se nalazi sa druge strane velicine kao i ovo na levoj ima li iko ideju kako dato saniram a da ne kupujem ceo kofer ako neko ima na prodaju ovaj crveni deo sto sumljam nek se javiii, ili neki savet kako da zatvorim ovu rupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mogo si napišeš koji je kofer. ovo mi liči na givi E450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to što ti fali je reflektor, givijeva oznaka dela je 076-Z454 . ovalna oznaka givi na njemu je 076-Z451 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mogo si napišeš koji je kofer. ovo mi liči na givi E450 ebiga nisam ocekivao da to postoji kao rez deo. oznaka na koferu je malaguti madison i nema vise nikakvu oznaku pretpostavljam da je fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i na tarabi svašta piše. evo slika starog i novijeg E450 reflektor je isti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan i na tarabi svašta piše. evo slika starog i novijeg E450 reflektor je isti.. SVAKA CAST ZA OKO,znam da sam dosadan nego gde mogu naci da kupim reflektor, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kod žabara piše da je naš distributer trion moors ali sumnjam da se to odnosi i na delove. vidi kontakt na trionmotors.com pa pitaj. ozbiljnije prodaje delova za givi sam video samo u italiji, UK i USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala bato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Black 17 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: NX500 2024 Pearl Horizon White Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes, javi gde i posto i meni je napuklo pa bi mozda zamenio ako nije mnogo para! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes, javi gde i posto i meni je napuklo pa bi mozda zamenio ako nije mnogo para! ima u trion-u kosta 1500 din crvena plastika i nalepnica givi 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...