Obelix 140 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma objasnicu vam ja, nema potrebe da davite novu članicu ;D Ma vidi ti njega....ala je dobrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest motogirl Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ...........ha..........ha..........ha................... Znači...ne smijemo ništa drugo pitati ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan A iiiiiii što se upucavamooooo, znači prosveta je innnnn! :D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla profesorko steta sto sam u informatici jak tako da mi nisu potrebni privatni casovi ((((((( mala sala nadam se da se neljutis )))))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...