sheki 0 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima,dolazim iz srca Vojvodine.Zovem se Igor i imam 35 godina.Motor vozim od svoje 14-e godine ali su me automobili vise privlacili.Prosle godine moja draga je kupila Jawu iz 1970 u voznom stanju i zeli da je malo doteram pod konac,a ja kupih Jawu iz 1964 na kojoj ima malo vise posla .I eto mene medju bajkerima jer ona i ja zelimo vec na prolece, ako bog da, da osetimo vetar u kosi caos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6439 Napisano Januar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6180 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao komšija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1264 Napisano Januar 18, 2011 Rodjena na motoru, 736 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...