PedjaR 70 Napisano Februar 3, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan zaboravi to, vakum nece drzati ni do coska... moras napraviti nosac koji ce da drzi gps. Alexanto je to resio sto je pricvstio na nosac vetrobrana, a sad radi novu varijantu da bi mu bio na sredini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Februar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je PedjaR, taj vakuum ne drži na pleksiju. Ako i uhvati prva džomba i ode GPS... Za par dana ću završiti nosač za moj GPS pa ću sve to opisati "slikovito". Međutim ja imam ugrađene nosače za vizir na mom Atlanticu i njih ću iskoristiti i za nosač GPS-a tj nosači vizira će biti spojeni poprečnom šipkom fi 10 mm na čijoj će sredini biti nosač od GPS-a. Za one koji nemaju nosače vizira najbolje je iskoristiti jedan od retrovizora odnosno deo gde se oni učvršćuju za korman. Skuplja varijanta je torbica koja se vezuje na korman. Prave je Givi i Kappa. Ovako je kod mene to do sada izgledalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 3, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan evo kako sam ja bio resio privremeno GPS na retrovizoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto gore napisah, jedva cekam da cujem kako ide sa J costom , ali me takodje zanima i KN filter i da li ce morati da se menja dizna karburatora ili ce moci da se razlika u kolicini vazduha regulise samo srafom za odnos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan stvarno radovi samo za svoju dusu :-)) svaka cast na idejama i radovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Februar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto gore napisah, jedva cekam da cujem kako ide sa J costom , ali me takodje zanima i KN filter i da li ce morati da se menja dizna karburatora ili ce moci da se razlika u kolicini vazduha regulise samo srafom za odnos. Pitao sam prodavca (uvoznika) za tu tematiku. Kod karburatora mora da se prešteluje a EFI se sam prilagođava, tako mi on reče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Greifer 15 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto gore napisah, jedva cekam da cujem kako ide sa J costom , ali me takodje zanima i KN filter i da li ce morati da se menja dizna karburatora ili ce moci da se razlika u kolicini vazduha regulise samo srafom za odnos. Pitao sam prodavca (uvoznika) za tu tematiku. Kod karburatora mora da se prešteluje a EFI se sam prilagođava, tako mi on reče... Ja imam isti ovakav model i moj nema karburator nego direktno ubrizgavanje. Direktno ubrizgavanje ne može samo da se našteluje kad zameniš filter vazduha ili promeniš izduv jer agregat nema takav sistem. Ovaj agregat nema lambda sondu tako da ne menja smešu sam već je potrebno da se našteluje računar. Za to je potreban majstor koji ima Axone. Bar je moj skuter takav, mozda vi imate nesto drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci prestelovati karburator? Znam samo da ce motor dobijati mnogo vise vazduha i da ce mu kolicina benzina kroz originalnu diznu biti mala. Verovatno se misli na povecanje precnika glavne dizne. Ajd da vidimo sta ce na kraju majstor da uradi. KN filter je odlicna stvar i prosto mi nije jasno zasto proizvodjaci stavljaju saundjeraste filtere vazduha umesto papirnih. I jedni i drugi mogu da se peru. Naravno, papirni manje, ali ipak mogu dosta puta. Aleksanto, a jesi li razmisljao o nekoj fizickoj zastiti KN filtera je je tocak veoma blizu? Prasina, voda, blato, itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 7, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Prestelovati; veca(glavna) dizna posto dobija vecu kolicinu vazduha a manje goriva. Licno, bolji je fabricki airbox i prepraviti ga, nego KN(pecurke) nedobija nista, tj nesto malo obrtaja i samo bucnost. Treba ga dobro zastiti da ne dopire voda do njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Februar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan nekoj fizickoj zastiti KN filtera je je tocak veoma blizu? Prasina, voda, blato, itd Dragi moj Nešo, jedna od prednosti Atlantica kakvog ja imam u odnosu na noviji (Sprint) se ogleda i u položaju filtera vazduha. Nalazi se ispod sedišta, odnosno dela na kojem sedi vozač - odmah ispod tako da "nema" voda, blato itd... Što se tiče ostalih stvari vezano za K&N filter vazduha - budite strpljivi - nećete biti uskraćeni za utiske i informacije vezane za njega...Čim Atlantic bude "naoružan" biće potanko opisano sve ponaosob što je rađeno a u glavi su mi i kojekakvi testovi uporedbe, original vs aftermarket komponente... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAA Znaci , mali ce biti zasticen Extra ! Cekamo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Februar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo novosti... Dolazak lepog vremena je omogućio i da se odradi ponešto na Atlanticu. Jedna od meni važnih stavki su zadnji crash barovi. Atlantic je jedini maxi skuter opremljen crash barovima napred. Bio sam mišljenja da je to čista estetika međutim posle pada uvideo sam da nije bilo bilo tih crash-ova šteta bi bila mnogo veća. Iz tog razloga sam čvrsto rešio da i zadnje oplate zaštitim putem crash barova. Dakle - pravac majstor Lemi. Natakario sam se na ovo što je ostalo od Atlantica i oterao ga kod Lemija. Specifičnost zadnjih crash-ova je ta da oni moraju pratiti linije plastičnih oplata. Međutim da bi se oplate skinule prvo se mora skinuti Crash bar. Odlučili smo se da veza sa ramom bude zavarene matice kroz koje će se kačiti crash bar sa šrafom. U ramu Atlantica je probušena rupa da šraf prilikom zatezanja crash bara ne bi upirao u ram. Zatim je matica zavarena. Ovo je početna "modla" za Crash koja nije dugo potrajala (prilikom ispravljanja smo je zeznuli) ali je na osnovu nje napravljena nova "modla" koja je pasovala "kao jaje u kereća usta"... Pošto smo ustanovili koju širinu će da pokriva crash, došlo je vreme da se i druga "veza" privari. Čim su obezbeđene veze sa ramom postavljeni su nosači crash bara. Nakon toga se majstor Lemi iskazao u punoj meri i prvi crash bar je počeo da dobija konture... Nastavak sledi odmah posle reklama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Februar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Crah barovi - drugo poluvreme... Pošto smo utvrdili "reference" pristupilo se ozbiljnijim varovima u spajanju crash bara i nosača. Zatim sam namontirao bočne oplate i povezao ih sa zadnjom plastikom da bi mogli na osnovu prvog crash bara da montiramo i drugi. Postupak je ponovljen i drugi crash bar je "legao na svoje mesto. Nisam baš najbolje dočarao sa ovim fotkama crash-ove ali kada Atlantic bude gotov biće fotkan sa svih strana pa će se i oni bolje videti... Nakon završetka zajebancije sa crash-ovima došla je na red i "ćopava" nožica odnosno njeno produžavanje. Otkako sam kupio Atlantica nervirao me velik nagib motora prilikom parkiranja na ćopavu. Sada je i to dovedeno u zadovoljavajući položaj... Fotka sa majstor Lemijem, starim bajkerom, ljubiteljem MZ-ova ali onih iz 60-tih i 70-tih godina... Do novih vesti toliko... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Februar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bogu hvala dođe i vreme da se malo bavim i finesama a ne samo kupusanjem Atlantica. Međutim da bi se obavile finese, Atlantic je morao biti još malko raskupusan. Pošto sutra imam posla u BG-u, dogovorio sam se sa kolegom miskomi-jem da mi izradi i nalepi trakice za felne. Da bi to ostvario morao sam poskidati točkove. Prednji i inje neki kumst. Ali zato kad se skida zadnji točak moraš rasturiti pola motora da bi došao do njega. Jedna od operacija na mom Atlantic-u će biti i novo sedište. Sutra je takođe dogovoreno da odem do Dekija u Zemun da "izvećamo" šta se tu da činiti. Imam neku specifičnu ideju po pitanju sedišta ali više o tome ako se bude mogla realizovati. Iz tehničkih razloga... Dakle i sedište sam "skalpirao" sa Atlantica. Nikad mi motor nije bio ovako raskupusan ali nadam se da će vredeti truda... Trenutno mi je pola Atlantica u Corsi i putuje sutra samnom za Bg. Rezultati će biti dati na prikaz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Februar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vau, koliko je ovo obimno... Svaka čast na energiji i motivaciji! Srećno u budućim radovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Februar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se kaze samo - SVAKA CAST iscekujemo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ˝Sad mu nije nista...˝ , ˝Ovo sad Hitler da vidi rekao bi... Ovo je zaje...no˝! Svaka cast na idejama i strpljenju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Februar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Mali off Alexanto kako si ubudzio nosac za gps, uzeo sam neki dan ali jos uvek nisam probao dal ce vakum drzati za vizir? Pronadjoh sad ove slike kako sam ja to resio na Kymcu pa ako nekom pomogne - dobro je. BTW nosac sa kuglom je pricvrscen za sipku volana, zbog vibracija i sigurnosti GPS-a(ispod ukrasne plastike). Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 9, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da sve slikas jer inace ne bi uspeo sve da vratis na svoje mesto! A i ovako ce se nadje neki visak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Februar 9, 2011 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Joj ljudi ko nije imao skuter taj ne zna sta je muka To su plastike, plastike, zabice, 10000 razlicith hosrafa... Pa se plastike preklapaju, ne moze da se skinu zasebno. Trazi izuzetno pedantnu i stalozenu osobu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Februar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Sad si me nasmejao sa tim plastikama i zabicama, muka je to znam iz prve ruke nazalost.... Svaka cast na trudu i zivcima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Februar 9, 2011 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Par puta dok naucis gde sta ide, posle ide i nekako. Ne mogu sebi da oprostim, dok sam imao Apriliju, pa na patosnici su bili ukrasni srafovi, veliki lepi... Nesto sam radio i izgubim jedan sraf a ima ih 8... Dva dana sam se jeo i nisam ga nikad pronasao. Zato sledeci put, spremis lepo kesice i marker. Naguras srafove od patosnice, napises, patosnica i sve tako. Jedini nacin da sve nadjes i stavis gde je bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 10, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto ima 2,3 kese sa srafovima... i to su bas onako punacke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Februar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prednje oplate, bočne oplate, korman, vizir, donje plastike... Sve je to odvojeno u posebne kesice. Ima jedno 2-3 kile šrafova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Februar 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si slikao sva mesta za pričvršćenje šrafova, to ja uvek uradim i onda nema onog: Kako ono beše...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...