acim 766 Napisano Januar 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki GPZ1000RX 1986-1988 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da niko nije ništa napisao o ovom motoru Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17747 Napisano Januar 19 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2435 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih voleo da procitam nesto o njemu, uvek mi je bilo zelja da ga imam ali nazalost, nisam imao tu cast... Promenio Januar 19 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih voleo da procitam nesto o njemu, uvek mi je bilo zelja da ga imam ali nazalost, nisam imao tu cast...Ja sam pazario jednog dolazi za dvije sedmiceVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17747 Napisano Januar 19 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2435 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, spiri je napisao: Ja sam pazario jednog dolazi za dvije sedmice Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Ja bih ga odmah, bez razmisljanja, vratio u ovu fabricku boju gore, najlepši mi je takav, i ako ne volim crvenu boju ... Neka je sa srecom. Promenio Januar 19 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga odmah, bez razmisljanja, vratio u ovu fabricku boju gore, najlepši mi je takav, i ako ne volim crvenu boju ... Neka je sa srecom.Hvala vidjet ću šta i kako kada dodje mogao sam da biram između ovog i crvenog ali je crveni u jako lošem stanju zato sam odlučio uzeti zelenog Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cale xx 27 Napisano Januar 19 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, spiri je napisao: Dali je moguce da niko nije ništa napisao o ovom motoru Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Vozio sam ga. Davno beše. Velik , ima snage , šta reći. Praistorija. Imao je točkove od 16 cola. Ozbiljan motor za ono vreme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...