Mikulanac 7909 Napisano Januar 18, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh majku mu , ni meni ne radi klip . Bravo , momci . Extra slike , odlicna voznja , velika muda . Vlajko , kad turas slike napravi razmak ... dosta bolje izgleda . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Paaa,lepo je. Ladnoca,kisa,magla,blato,kamencine...sve sto ja bas "volem" Vas je ovaj DAKAR bas udario Ali,bez sale,SVAKA VAM CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Sve kako triba bit... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, evo ruke jarane...a ja konto da sam samo ja bosanac . Nisam hteo da dižem prašinu, reće raja: bosanac je pa ne ume . Jesam prste polomijo copy/paste ali vredi video svake kapi znoji. Kako neko reče: "Od ovog može da se rikne." Najbolja scena mi je kad Kepo otvara kapiju u No man's land i to sa drvosječinim rukavicama. Ма ајде бре... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovome,uzivate za sve pare A video je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan i to sa drvosječinim rukavicama. pojma ti nemas!! to je poslednji "vrisak" mode,enduro BMW model nepromocivih rukavica,antiskliskih za 2011god!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ali treba se setiti da u momentu prolaska kroz kapiju pruzis i ruku.. kao pravi cuvar parkinga na rampi .. ja nisam imao nista sitno.. a i navikli na besplatnu putarinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan POPSY,MAJSTORIJA!Zovi me sledeci put,valjda ce i masina biti spremna.Mnogo lepo(znas kako)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Januar 19, 2011 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan e svaka vam čast! i ko na kraju biše pobjednik ovoga relija jel ST ili AT !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan U gostima opet 1:1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nerešeno, majku mu!!! Moraćemo opet na megdan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo ti nabavi gume da ne bude posle... te mi kliza, te mi neće te ovo te ono :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa STVARNO je klizalo sa ovim ćelestonkama, mater mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I Miki isto tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan "da se ja pitam ja bih tamo proterao autobus",a ne papriku !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 19, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno razmisljam da kupim neki traktor! ma jok, truba je :nanana: ne razmišljaj se nego uzmi neki XL, XT, dominator... pa sa nama... inače ovo je odlično za kondiciju... kažu ljudi da je tri puta efikasnije nego šetnja Razmisljam, malo mi fali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 19, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan I Miki isto tako kora od lubenicu je keva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 19, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I Miki isto tako kora od lubenicu je keva Ajd sad ti budi dobar pa me prosvetli o kakvoj kori od lubenice pricas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Guma ćelava k'o kora od lubenice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 19, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj,pa ako to ide po blatu,onda ja nemam sta da se brinem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Al nemas elektronsku stabilnost proklizavanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, to jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 19, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Al nemas elektronsku stabilnost proklizavanja :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 19, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :D Idi ti u moj qur... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...