dusankobgd 39 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu HJC FG-14 Pegasus,velicina L,kaciga je ko nova,nosena je pola sezone. Ima anti-fog i stitnik za nos,ima sve ogrebotine na bradi i jedu na viziru kad mi je ispala za motora. Inace prodajem je zato sto mi je velika. cena:90e 063/7-512-950 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Januar 13, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Za koji obim glave? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je 60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan bump! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u. A možda i nije off. Imam vizir koji sam greškom kupio (ne potrevih model) neotpakovan za navedenu kacigu. Ako te interesuje ili kupca ili da ja kupim kacigu. Nešto će već ispasti. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u. A možda i nije off. Imam vizir koji sam greškom kupio (ne potrevih model) neotpakovan za navedenu kacigu. Ako te interesuje ili kupca ili da ja kupim kacigu. Nešto će već ispasti. Pozdrav jel providan ili zatamljen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga vizir: Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko bi to koštalo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...