TomoB 1618 Napisano Februar 7, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ...će daš za turu, kad primiš osiguranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Februar 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 'oćem, daj bože da dobijem nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan A sad gledaj da to pokvariš.... Miruj, polako, ne napreži se. Odlično si prošao. I slušaj šta ti budu govirili na rehabilitaciji. Budi ozbiljan, nije ti više 60 godina Miso :care: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Februar 7, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Reko ti danas, valja da gaziš flašu, ti obezbedi pa kad mi, ne ti, ispijemo, dobiješ ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и што бржи опоравак колеги Аракису него извини али морам нешто да питам у вези саме "незгоде" пошто сам свеж из ауто-мото школе још ме држи онај школски систем : мотори уз десну ивицу коловоза (у овом случају ГСП жуту траку) највише ме интересује како је пандур оценио да је искључива кривица аута кад си га ти обилазио са леве стране (иако знам да у пракси то сви раде) ипак ако ћемо дословце по закону -део је и твоје кривице у овом случају исправи ме ако сам погрешно растумачио ситуацију ... Позз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и што бржи опоравак колеги Аракису него извини али морам нешто да питам у вези саме "незгоде" пошто сам свеж из ауто-мото школе још ме држи онај школски систем : мотори уз десну ивицу коловоза (у овом случају ГСП жуту траку) највише ме интересује како је пандур оценио да је искључива кривица аута кад си га ти обилазио са леве стране (иако знам да у пракси то сви раде) ипак ако ћемо дословце по закону -део је и твоје кривице у овом случају исправи ме ако сам погрешно растумачио ситуацију ... Позз Koliko se ja sjecam i treba da se pretice i obilazi sa lijeve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 7, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cak sta vise, sa desne je zabranjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 7, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Čitaj ZOBS. Motociklom, biciklom, biciklom sa pomoćnim motorom (ne znam kako se to sad krštava po novom ZOBS-u) i triciklom koji nije širi od 1.3m smeš da izvršiš preticanje ukoliko tom prilikom ne prelaziš preko pune linije. To znači da si sve vreme unutar svoje kolovozne trake. Eto tako smeš da pretekneš ali samo sa leve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan кочите момци... па нисам ја рекао да је забрањено са леве стране - већ да је моторима дозвољено кретање једино крајњом десном траком у смеру кретања... наравно да ћеш обилазити са леве, а не десне моје питање се односило на тумачење да је Аракис био у крајњој левој траци у том смеру, а требао је бити искључиво у десној уз ивицу коловоза, али нек буде и у целој десној ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koje veze ima gde se nalazio u okviru SVOJE TRAKE?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 8, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan To je nedoslednost ZOBS-a. Inače, krajnja desna traka, u ovom slučaju i žuta traka, je bila zatvorena za saobraćaj jer je vodovod nešto kopao i bio je parkiran i njihov kamion tako da se sav saobraćaj u tom smeru obavljao kroz preostalu, levu kolovoznu traku za taj smer. A ZOBS uopšte ne daje tumačenje kuda treba da se kreću dvotočkaši kada je krajnja desna traka isključivo namenjena za skretanje desno a dvotočkaš hoće da nastavi pravo drugom kolovoznom trakom. Verovatno je to prevelika matematika za kreatore ovog, inače najsavršenijeg ZOBS-a na svetu a najverovatnije i u celoj galaksiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 8, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan @KGB Ne mogu da vjerujem da te u skoli uce da ides uz desnu ivicu. Ja sam prvi put pao na polaganju jer sam se vukao kao baba, tj. nisam "bio dovoljno agilan", tj. "nisam iskoristio potencijal motocikla u saobracaju" Examinator je zakljucio da "ne vladam" tj. "nisam siguran", a ja sam samo pazio da ne prekoracim slucajno brzinu. (sledeci put sam pao jer sam prekoracio brzinu ) Skolski sistem je izmedju sredine i lijeve ivice trake. Tako pozicioniran te lakse vide oni iz suprotnog smjera i oni iza tebe, a i ti bolje vidis sta se desava ispred i iza. Primjera radi, ako si uz desnu ivicu, iza nekog auta, iz suprotnog smjera neko moze zapoceti preticanje cim prodje taj auto jer tebe "nema". poz ps. Motor i bicikl s motorom su 2 totalno razlicita pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Februar 8, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja polago prošle godine za A, isto važi i sad, morao sam da vozim skroz desno, a kad sam skretao na raskrsnici u levo išao sam uz razdelnu crtu i potom davao desni migavac i prestrojavao se opet na zad skroz desno. Isto i kad sam obilazio prepreku, levi pa potom desni migavac za vraćanje uz desnu ivicu iako u istoj traci. Nije naredbeno motorima da voze skroz desno, mada ponavljam, ja tako vozim i auto i motor da ne tupimo, al je mopedima izričito naređeno i definisano da mora da voza na metar od ivice što je debilno, al zato svi vozači auta po sistemu, što je babi milo to joj se snilo, shvatili da to važi za sve dvotočkaše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 8, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem da te u skoli uce da ides uz desnu ivicu.... Ovde takodje ima u zakonu, znači negde desna trećina puta. Ako ima više voznih traka, onda po sredini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan ма положио сам ја А из 1 у АШ РАК у Новој Пазови у новембру још и баш што каже Ђунта десно па престројавање уз мигавац - дебилно јесте али тако је... цело питање и ову дебату сам покренуо јер ми се десило да замало мене пандур окриви да делим кривицу заједно са камионџијом који ми је ударио ПАРКИРАН ауто ... јер по пандуровом тумачењу мој ауто је био паркиран сувише ка спољној ивици паркинг места (све у оквиру обележеног места), а требао сам га нагузити уз сам ивичњак да гребем фелне и гуме... Једва се извукох уз сведоке шта се десило да нестави тако у записник јер би онда и ја сносио део одговорности и штете ... само због тога и овога са обуке јавило ми се питање око Аракисове незгоде... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Februar 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta piše u Zapisniku, nije još gotov tako da nam ne vredi da debatujemo o tome šta su napisali. videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan законски рок је 14 дана : зови Дунав у Устаничкој код њих су записници ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Februar 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zovem svaki dan i još nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Идиоти само се ти лечи и опорави брзо, неће те надам се задесити будала од пандура као мене Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 8, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem da te u skoli uce da ides uz desnu ivicu.... Ovde takodje ima u zakonu, znači negde desna trećina puta. Ako ima više voznih traka, onda po sredini. Vjerujem ti, ali je stvarno nevjerovatno ko i kako slaze te zakone kod nas dole. To je isto kao da vozis auto uvezen iz engleske..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Februar 12, 2011 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oporavljas li se, o predobri i preposteni Arakise? i ja sam ljosnuo na ledu pre neki dan , ali srecom samo sam se malo ugruvucnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju, zao mi je da ti se desilo to sto ti se desilo..........sada zaleci rane, popravi bajk i sa srecom da se vozis........ Pozdrav.........iz Afrike :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Februar 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, već šetam sa štapom, ćopam malo oko zgrade biće bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Februar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko to kaze da se nase "stare kosti" tesko oporavaljaju? Pozdrav za kolegu "ispisnika". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...