gavrolini 2754 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je rezervoar za yamahu tt600 model do 97godine. Mogu i komplet plastike da upadnu u kombinaciju. Stanje nije bitno jer mi je sve to potrebno samo za shumu i off ,da ne krljam i ne gulim moje plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan pozz,ja imam onaj aluminijum (shuspleh) ispod masine ako te zanima...0641579576 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan pozz,ja imam onaj aluminijum (shuspleh) ispod masine ako te zanima...0641579576 Zanima mene. Mislim da pase i na XTa. Baci neke slike na pp i cenu ako te ne mrzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je rezervoar za yamahu tt600 model do 97godine. Mogu i komplet plastike da upadnu u kombinaciju. Stanje nije bitno jer mi je sve to potrebno samo za shumu i off ,da ne krljam i ne gulim moje plastike. Ako ces da sa bakces sa prepravkama imam nekih rezervoara, plastika, sedista itd od KTM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan imas li sediste za ktm gs ili exc 250 300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan imas li sediste za ktm gs ili exc 250 300 Ono poslednje je od Husaberga a prva dva su od KTM ali ne znam od kog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan imas li sediste za ktm gs ili exc 250 300 Ono poslednje je od Husaberga a prva dva su od KTM ali ne znam od kog modela. ovo prvo od ktm a mozda bi pasovalo jel ima na zadnjem delu uske sa obe strane za sraflienje na ram daj neku cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan imas li sediste za ktm gs ili exc 250 300 Ono poslednje je od Husaberga a prva dva su od KTM ali ne znam od kog modela. ovo prvo od ktm a mozda bi pasovalo jel ima na zadnjem delu uske sa obe strane za sraflienje na ram daj neku cenu Nije mi trenutno pri ruci da bih proverio da li ima te uske, javi cu ti. Cena je 50e i uz sediste dobijes i materijal za presvlacenje u KTM plavoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...