VicaIMV 30 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Od promene prednje gume i krecem. Nekako mi to jeftinije nego da menjam diskove za pocetak.Sta mislite dali mogu da menjam samo prednju gumu ili da promenim odmah obe iako je sa zadnjom sve ok. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, jedno je da trese pri kocenju, drugo da trese pri voznji ( kad se puste ruke). Meni isto tako trese kad pustim, al to znam da je zbog top casea. Sad kako imam i bocne jos veci wobling pravi pa trese kad pustim. Bez svega toga nista, ni da mrdne. Tako da probaj da skines pa da vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu nabaviti prednje kocione diskove? Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 19, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, VicaIMV said: Gde mogu nabaviti prednje kocione diskove? Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka U Luisu ako ima. Stize za 10-15 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano Avgust 19, 2020 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan U Luisu ako ima. Stize za 10-15 dana. Jel naručuješ direktno ili preko nekog. Ranije je Sekula donosioPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 19, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, BaneVuk58 said: Jel naručuješ direktno ili preko nekog. Ranije je Sekula donosio Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Kod Sekule sa foruma je najbolje i najbrze jer je uhodan i stalno ima porudzbine. Kad narucujes sam izadje nesto jeftinije al za nijansu bez obzira na proviziju. Tako da ko nece da se cima psiholoski i ceka i iscekuje postare jos u ovo vreme Korone, najbolje preko Sekule. Buy Brembo Brake-Discs Fixed with ABE | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy Brembo Brake-Discs Fixed with ABE at Louis Moto for a... Buy TRW Lucas Brake Discs Type Approved | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy TRW Lucas Brake Discs Type Approved at Louis Moto for a... Evo diskovi za FJR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovi su zadnji a prednji su kao od zlata.Ima li neko na nasem trzistu? Prednji u Louis-u oko 190e komad. Buy TRW Racing Brake Discs Front, Type Approved | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy TRW Racing Brake Discs Front, Type Approved at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓ Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano Avgust 19, 2020 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Znači Sekula opet radi. Nešto je pričao da je valjjda ispunio kvotu ulazaka u EU pa nešto pauzira . Hvala Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je tresao prednji kraj na puštanju kormana dok nisam stavio teže tegiće na korman... Eto mali hint... čisto da probaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 19, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, VicaIMV said: Ovi su zadnji a prednji su kao od zlata. Ima li neko na nasem trzistu? Prednji u Louis-u oko 190e komad. Buy TRW Racing Brake Discs Front, Type Approved | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy TRW Racing Brake Discs Front, Type Approved at... Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Tesko i ovi nasi narucuju ko ima od preko. Ako neko ima. Polovno ne predlazem da kupujes, ipak je to potrosna roba. Al probaj sa gumama, tegicima i slicno. Mozda pomogne. Lako se proveri dal su diskovi u toleranciji i dal su pravi. Nije ni to neka nauka, pre kupovine svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koji sadista od japanskih inžinjera je došao na ideju da stavi ubodne sijalice za pokazivače pravca u tablu, a onda tablu zašarafi... Da bi se sijalica zamenila mora da se skine cela tabla, da bi se skinula tabla mora da se skine vizir i nosač vizira, prednja maska (komplet sa farovima), bočne gornje plastike i plastike oko satova... Užas živi, celo popodne izgubih da bi promenio jednu običnu malu ubodnu sijalicu od 16 dinara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, VicaIMV said: Ovi su zadnji a prednji su kao od zlata. Ima li neko na nasem trzistu? Prednji u Louis-u oko 190e komad. Buy TRW Racing Brake Discs Front, Type Approved | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy TRW Racing Brake Discs Front, Type Approved at... Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Menjaj tu gumu i ne brigaj za diskove. U sličnom sam rebusu bio dva puta sa FJR-om, jednostavno je preteška i brzo pojede i izdeformiše prednju gumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imaju GT gume bas za teskase koji voze udvoje i sa opterecenjem. Vozio sam pilot road 4 gt na pretproslom motoru i odlicne su bile ali sam motor bzo posle toga prodao pa nisu stigle da se pokazu na duze staze ali verujem da su sposobnije jer su namenske za tu svrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Avgust 20, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam stavio neku polovnu i situacija je ista, sutra stize nova pa cemo videti sta ce se desavati daljePoslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Savan said: Imaju GT gume bas za teskase koji voze udvoje i sa opterecenjem. Vozio sam pilot road 4 gt na pretproslom motoru i odlicne su bile ali sam motor bzo posle toga prodao pa nisu stigle da se pokazu na duze staze ali verujem da su sposobnije jer su namenske za tu svrhu. Drugi par već trošim, PR4 GT, prvih 5-6 hiljada sve ok i onda krene da brlja, ukocka se od autoputa i trese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, ko bi rekao da tako dobra guma na pocetku kasnije ume da zabrlja. Mozda malo veci pritisak ako vozis dosta autoput? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Igrao sam se i sa tim, ista situacija. Menjao ležaj glave, ležaj osovine, proveravao diskove, menjao pločice, ništa se nije popravilo dok nisam novu gumu stavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam Wilbers amort i druge koske pa se malo rep podigao i prebacio težište još malo napred, to sigurno ne pomaže u ovoj situaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da povecas pritisak u startu pre nego se ukocka. Rekao bi covek da bi to trebalo da smanji efekat kockanja ali praksa moze da bude suprotna teoriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, shommy lee said: Stavio sam Wilbers amort i druge koske pa se malo rep podigao i prebacio težište još malo napred, to sigurno ne pomaže u ovoj situaciji. Mozda, da ti neko pogleda podesavanje prednje strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Probao, brije ih krmača i to je to, pomirio sam se sa tim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dve prednje i jedna zadnja za sezonu i nema problema. (Bilo bi dobro reparirati i viljuške, proveriti stanje, količinu ulja, itd...hoće i one da naprave disbalans) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sa PR4 GT na proslom FJR bez ikakvog problema sabio 10K, sad ih dalje tera novi vlasnik. Najcesce nas dvoje i stvari, vile sredjene, pritisak 2.5/2.9, bilo na zalost dosta auto puta. Na sadasnjem FJR bile Z8 (pisao vec) a sad Mitas. Vile sredjene, isti pritisak, vrlo zadovoljan. Presao 2500 bez auto puta , sa dosta muske voznje. Na oba FJR kad bas preterujem sa tempom po krivinama pocne da "uvrce " bocnu saru zadnje gume, ali to je zbog mekanog zadnjeg amortizera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Avgust 20, 2020 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan savet za sve koji voze velike i teske motore. Uvek biraj te turing gume sa vecim indexom nosivosti (za teze motore ili GT varijante). i jos jedna caka koju sam licno primetio i testirao. Sve gume koje imaju bas dosta kanala za vodu (tipr Michelin Pilot Road 3 ili 4, Metzeler roadtec 01.....) su extra dok su nove i prvih 5000km, nakon toga se jednostavno izderformisu, neravnomerno trose, napominjem da je pritisak uvek kako fabrika kaze i ogibljenje uvek podeseno kako treba cak i malo na tvrdje bez ljuljanja i mesanja. Dok turing gume koje imaju vece kontaktne povrsine i manje kanala za vodu malo bolje trpe tu tezinu i snagu i duze ostaju lepog oblika ( Bridgestone BT023, Dunlop Road Smart.......). Da se razumemo sve one drze extra , lepo se voze, cak ove prve bolje drze po kisi ali se nakon neke kilometraze deformisu i stvaraju vibracije i buku bez obzira na dobru dubinu sare ali neravnomernu i izlistanu To je samo moje iskustvo koje sam primetio dok sam vozio ST1100 , FJR1300 , Varadero 1000.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano Avgust 20, 2020 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli angel gt....četvrta sezona prešla 16 k. Vožena uglavnom sa ženom te ne volim baš nešto da obaram. Lagano vožena. Jeste se ukockastila ali dosta i prešla.....a preči će još do zamene. Uopšte ne osećam neke probleme i na suvom i na mokrom. Mada možda i ne znam da vozim ....šta znam ne znam Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...