zidar 31 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Epa ovako, smanjio sam vibracije na sedistu tako sto sam uzeo gumu debljine oko 3-4 mm velicine mobilnog ( velicinu izmerite sa donje strane sica gde je ta bravica,.Izrezete je tako da oni srafovi koji drze tu bravu i dve male plasticne bradavice mogu da upadnu u to, znaci tako je izrezete da ostane spolja nekih 5-6 ili 7mm tj. prosto receno kao ram i to zalepite lepkom i stvar resena ili ne lepite od volje vam.Kada hocete da otkljucate moracete da sic pritisnete na dole prilikom otkljucavanja jer guma smeta.Pozdrav! Srecno sa prodajom. Mada ..., ipak srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Druze, a da si stavio oglas u rubriku PRODAJEM, mozda bi pre prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima opet sam tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko od qm-ijevca( kum-ova) zna gde se mogu naci sijalice za ove pomocne farove ( verovatno su fabricke ), sijalice imaju neki kazu sesire ja prosto ne znam njihov naziv ali se nadam da ste razumeli koje su u pitanju.U Zrenjaninu ih nema ni za lek koliko sam ja upucen. Cao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima opet sam tu. Dugo te nije bilo, sijalice u SPRINT- N. Sad treba da ih imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze ali kako u SPRINTU kad oni nemaju motorcikle sa pomocnim farovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze ali kako u SPRINTU kad oni nemaju motorcikle sa pomocnim farovima. Sada sam ih ija posetio,stvarno nemaju. Ostaje ti QINGQI-N.Sad i KINROAD-Beograd, ili da ubacis u pomocne farove drugi tip grla time i drugi tip sijalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala na pomoci .Do proleca cu vec nesto uraditi.A, sta si ti uradio sa svojim kum-om tj. jel si sredio plastiku na rezervoaru?Ali izgleda da sam bio u pravu kad sam rekao da samo ti i ja imamo qm (kum) jer mi i samo pisemo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos nista uradio sa plastikom, postoji mogucnost da se uradi od prohroma oblik kao na H.D. pa videcu jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Niste jedini, ima nas još po neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan E, super da ima jos koji QM-ovac, ovako samo ja i zidar odkrivamo dobre i lose (nema losih) karakteristike QM-a. Pozdrav za Spantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala bogu da nas dvoje nismo jedini QM-ovci ( KUM-ovci ), nadam se da ce i ostali pisati o svom qm-u ( kum-u ) isto kao i mi.Eto nisam vam rekao ( hvalio se ) da svog kum-a cistim i poliram samo sa IPON sredstvima, i mogu vam reci da sam dosta zadovoljan sa svim tim sredstvima.Pozdrav za Veronas-a.64 i Spantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan E,da se i ja pohvalim, zadnje 4 god. mog mezimca perem , sredstvom za pranje stakla(prozora) MER ono sa pumpicom, i sija se, kao ogledalo je. Zidar,poslao sam ti PP vezano za pogonske lance, da ne reklamiram firmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti ali nisam nista dobio od poruka. A sto se tice samog qm-a ( kum-a ) ja licno mislim da mu fali malo vise zivahnosti jer u poredjenju sa emzejcom hmmm..., kako da kazem, emzejac je prosto das gas a on hoce da poleti dok se qm ne ponasa tako kao da mu i snage fali.Mozda to tako i treba jer jesu oni benzinci ali su ipak razliciti ( jedan je jednocilindras dok je drugi redni a opet ovaj je dvotaktni a ovaj cetvorotaktni ...),ali to je samo moje misljenje ( MNOGO glasno razmisljam ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan U MOTO-BIKE N.Sad imas Regina lance Italijanski , dobri su a nisu skupi. A za razliku QM i MZ si podpuno u pravu MZ- dvotaktni,startni,brzi i veci potrosac, znam kakvi su imam ih dva 251 i 250. QM- cetvorotaktni,lenji ali i manji potrosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda svi ovi nasi kineski motori su trebali da imaju BAR po dva konja vise pa se onda ne bi toliko osetila razlika u voznji.Da znas da lanci u moto shop-u i nisu toliko skupi gledao sam ali kazi mi kako ide tacna oznaka lanca i lancanika.Unapred hvala, CAO.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Kazes Regina lanci su Italijanski a ajde kad vec pricamo o lancima, video sam da u moto shop-u imaju i lance IRIS, pa bih voleo da znam ko njih proizvodi i koji je bolji.Pa hvala jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan "Ирис" ланци су из Шпаније. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Razlika izmedju QM i MZ i jeste 1,5-2kw ato je 2-2,5 ks, a MZ je i dvotaktni jednocilindras i samim tim ima veci obrtni momenat. Oznaka lanca za QM je 520 ti lanac uzimas koji hoces(sa gumicama,bez njih, ojacan ili obican, od volje ti). Za lancanike imam samo D.I.D. odnosno JT kataloske brojeve Japanski proizvodjac i mozes da ih kupis u GEVARA-Beograd i mozda PEGAZ-N.sad proveri. Kataloski broj D.I.D. za prednji JTF270 14T (14 zuba) , za zadnji JTR279 (30-38 zuba od volje ti) i lancanici su 15-20eura kom. Lancanike ako kupujes najbolje ponesi stare, pa uporedi sa novima dali se rupe gadjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde posto smo i dalje kod lanaca, koji od ovih navedenih je za OVOG naseg qm-a : Iris 5/8 x 1/14 520-GSX-110 clanaka, Regina 135ORN6/014 520 O-ring touring ( clanak ), Regina 135 RT/1016 520 bez gumica touring ( clanak ),Regina 135RX3/02A 520 bez gumica cross ( clanak ),Regina 135ZRE/1010 520 Z-ring enduro ( clanak ).? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Decembar 16, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo 520 135RT ,zato sto i HONDA Rebel koristi upravo taj, predvidjen je za Rebel. Promenio Decembar 16, 2012 član veronas.64 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neznam videcemo za sada samo skupljamo informacije, a, kakvi su lancanici od princ-a 250.?Mislim posto su jos jedino oni nekako opstali na trzistu a i verovatno da odgovaraju.A koliko se secam imam jos dve crte za zatezanje lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Pa neodgovara od PRINCA-250 on koristi 428 lanac, znaci manji je razmak izmedju dva vrha lancanika. Lanac, naravno zavisi koliko se istegao, ali ga menjas oko 10 hiljada. Lancanike mozes da koristis orginal QINGQI ili zamenu tipa JT Japanske to su koje znam, verovatno ima i drugih proizvodjaca koji prave namenske lancanike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislio sam da posto su felna, guma,ona guma sto ide u tocak, i ko zna sta je jos isto u tom delu, pomislio sam da mozda i lancanik odgovara, samo to sam mislio.A ajde da pitam i mozda jednu glupost u vezi lancanika, naime AKO bi se stavili i prednji i zadnji lancanik od princa onda bi i lanac mogao ( odgovarajuci ) samo, da li su osovine iste kod ova dva modela.?. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Pa prihvatni deo oba lancanika na PRINCU ,treba da je isti kao i na QM ali prvo proveri,tvoje lancanike poneses u Sprint i uporedis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...