jovandahunter 3 Napisano Jul 2, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima Daytona 350 po ceni za 3000 evra u Apatinu ? Motorcikli AC Cvjeticanin mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ides u Apatin, pa u Sprintu bi trebalo da je jeftinija? Jesi li bio kod njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da Ac Cvjeticanin !! Tamo je kad sam bio bila jedna nova na snizenju 310.000 din !! Obavestenje za antikineze i za ostale koje interesuje ! 2100 km stanje, ne fali ni jedan sraf, ide sve bolje, max. isprobana 120 km/h moze i vise konstantna 90 bez problema preko toga veliki otpor original sic nije za moju kicmu pa sam stavio bober sic na federe pa sad i do mora ! sic sam napokon napravio posle vise pokusaja i varijanti i postao sam sad vislje u odnosu na original a time i na korman pravim reducir da povisim korman 10cm i to ce biti to ! za suvozacicu pravim isti sic na federe ) U normalnim uslovima odlicno koci cak i sa kineskim gumama iako je trag malo duzi ! Ako koga sta zanima slobodno neka pita Sto se izgleda tice ne bih ga menjao a ako i kvalitet ostane na dosadasnjem nivou dugo cemo se druziti !!! Ali dao bi je za 2700 eura ! http://img851.images...1/1406/260g.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ides u Apatin, pa u Sprintu bi trebalo da je jeftinija? Jesi li bio kod njih? Pitam jer je Pionir pisao nedavno da ima za 3100e, bio sam u Sprintu, bila je tada 3400e, prosle godine doduse, oticicu ovih dana i proveriti, mada sumnjam da je jeftinija od 3100e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije to bobber sic !!! Ovo je bobber sic i veruj mi da sam potrosio 15000 din da napravim onako kako treba da bude tako da sam bobber siceve doktorirao i rado cu ti pomoci ako budes hteo da napravis jedan i kostace te maximum 50 eura ako nista sam ne budes radio ! evo bebica okupana ulje zamenjeno repsol racing 10w50 , ngk svecice c7hsa, lanac dospanovan ,ociscen ,podmazan idemo jedan krugic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nikako mi ne ide sa ovim slikama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Predobra je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 2300 SA TORBAMA BEZ 2100 NA PRODAJU DO 05.08. DOKLE JE I REGISTROVAN (na mom imenu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena Daytona , jucer u Sprintu 3.100,00e , isporucice je sutra !!! Pionir zasto prodajes svoju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan USPEO SI BRAVO ! cestitam brate !!! puno sretnih kilometara ti zelim ! Prodajem i auto , hteo sam nesto da iskombinujem ali niko ne zove tako da za jeftine pare opet imam dobar motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na lepim zeljama Pionir, sta bi pazario u slucaju da je prodas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hahaha sad smo mnogo jaki , dva vlasnika daytone !!!! cuo sam u Apatinu na susretu da je ima jos jedan lik iz novog sada ! I nasoa sam na youtubu video gde lik przi gume apatin 2010 !!!! sta bi pazario ???? hm vrh je honda shadow 750 spirit ili triumph america dotle posto moram paziti na visinu a lova je ogranicena birao bi en 500 c , hyosung aquila 650 koji razmisljam da uzmem na kredu posto je nov 5600 eurica i honda shadow 600 ! kod oba modela morala bi pasti ravna guvernala i produzene komande !!! a to je bas ono sto daytona ima znaci daytona je vrh po izgledu !!! ) trenutno joj povisujem guvernalu posto mi je novo sediste malo vislje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nego jesi ti provozao ljutu zverku ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reci da je bas ljuta, jesam, provozao sam je malo , moram se privici na kvacilo i da je osetim bolje na gasu, jbg. vozio sam samo skuter pre nje, nedostaje jos i registracija bez koje ne mogu slobodno da se vozam , pa kada odradim to onda voznja.. jos i ulje zameniti i to je to ! mada bi i svecice takodje trebalo, treba je pripremiti..pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pazi samo kad izleces iz ulice gas prima lako a korman skrece polako ko nije probao taj ne zna sta je daytona !!! a slicica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slicice napokon ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ej pa skoro je ista kao i moja hahahahaa bravo care ! da se navozas dok ti ne dosadi I budi oprezan dva tocka su dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Pionir! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jedna nova slicica http://cdn.bjbikers.com/images/imported/hN/iz8Cx_dayaq.th.jpg' alt='iz8Cx_dayaq.th.jpg'>%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Posjeduje li neko od vas jos ovaj motor...do kad ste ga imali,koliko ste presli sa njim,jeste li imali problema i kvarova nekih..kako vam se cini poslije malo vise hiljada km - ako ste presli toliko i meni se motor bas svidja...pa da se malo raspitam znam da je tema stara ima joj godinu dana od kad nije niko nista pisao..pa da malo osvezimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Macko_Bataja 0 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam kupio novu na sajmu,nervira sto nema pokazivac nivoa goriva i nema rezervu,ali nabudzicemo vec nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 11, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam kupio novu na sajmu,nervira sto nema pokazivac nivoa goriva i nema rezervu,ali nabudzicemo vec nesto otvoris rezervoar i cimnes motor levo desno...ako se vidi benzin imas za jos 50 km poverena metoda @adrenalin speed sem vibracija sasvim korektan motor...prelepa linija..pojava svugde de se pojavis...realno predjeno 5-6k .. nisam ni siguran...bez nekih vecih problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcone 0 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Maxx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam kupio novu na sajmu,nervira sto nema pokazivac nivoa goriva i nema rezervu,ali nabudzicemo vec nesto Koliko si je platio ako nije tajna?Znam da je za vreme sajma bila neka akcija 10-50 % snizenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Maj 19, 2014 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koliko vam daytone trose pri normalnoj voznji, znaci kada vozite 80km/h, koliko vam trose.?.I kojeg motora je to kopija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Maj 19, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koliko vam daytone trose pri normalnoj voznji, znaci kada vozite 80km/h, koliko vam trose.?.I kojeg motora je to kopija? konstantna brzina od 80 na auto putu novi sad-bg..ispod 3 litre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...